vlada stanojevic

Vlada Stanojević ‘pretukao’ Anu Mariju zbog reklame?!

Bivši učesnik rijalitija “Farma” ali i poznati voditelj Vladimir Stanojević i instruktorka fitnesa Ana Marija Žujović poslednjih dana u centru su zbivanja ne samo u Srbiji već i u regionu.

Da podsetimo, Ana Marija na svoj Facebook profil okačila je vrlo uznemirujući selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

– Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gdje niko ne odgovara za svoja djela!!!! – poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na Vladu Stanojevića, s kojim je nedavno i sklopila brak u Las Vegasu.

vlada i ana marija u vegasu

On je u prvi mah negirao da ju je udario, tvrdeći da se ona povredila na treningu, a zatim se obratio saopštenjem u kojem se kaje što je bio grub prema Ana Mariji i da joj nije želio naneti takve povrede već da ju je samo odgurnuo u predelu lica. Potom su se njih dvoje pojavili zajedno u jutarnjem programu TV Pink, gde su, navodno, želeli zaustaviti lavinu laži koje proizilaze iz cele priče.

Moramo napomenuti da Ana Marija nikada nije podnela tužbu protiv Vlade, a isto tako da su kamere emisije “Premijera” uhvatili par kako zajedno izlazi iz zgrade, iako su tvrdili da im je prvi susret nakon svađe bio u šminkernici Pinkove televizije. Zanimljiv podatak je i taj da se cela frka diže samo dva dana nakon što lepi Vlada na svom profilu kači najavu “USKORO – Da li si pravi džentlimen”.

Ovo nas je, uprkos njegovom navodnom priznanju, nateralo da ipak sumnjamo u istinitost njihove priče. No, on je i dalje ostaje pri svom.

Čitaj još  Članovi grupe Crvena jabuka uskoro na sudu!

kafana dzentlmen i dama

– Nema se ništa reći. Oboje smo sve rekli u jutarnjem programu i tu je kraj! – izričit je bio Vlada.

No, kada smo mu rekli da pojasni šta znači: “Da li si pravi džentlimen” i o kakvom je projektu reč, pohvalio se da otvaran kafanu 19. februara koja će nositi naziv “Džentlmen i dama”.

E sad… da li mu je potez koji je napravio dobra reklama za kafanu, to on najbolje zna… Ili će promeniti naziv kafane ili će uskoro obelodaniti pomirenje, ili čak da je bio samo marketinški trik. Kako god, neosporno je da će ova “srpska sapunica” imati nastavak.

izvor: Expres

3 comments

Leave a Reply