ana marija zujovic pretucena

Vlada Stanojević ipak pretukao svoju suprugu! (FOTO)

“Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome”, rekla je Žujovićeva.

Ana Marija Žujović je na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujući selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno.

Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, pozvali smo Anu kako bi saznali pravu istinu.

– Istina je da me je Vlada pretukao, ali ja i dalje ne mogu da verujem. U šoku sam. On je dobar dečko i ne znam zašto je to uradio – rekla je Ana i dodala da nikad ne bi to očekivala od Vlade.

ana marija fejsbuk

– Od svih drugih ljudi bih to očekivala, ali ne od Vladimira. On nikad nije digao ton na mene, a kamoli ruku – objasnila je šampionka u fitnesu.

Podsećanja radi, Ana Marija je danas u toku dana na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujući selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

– Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama – poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, ali kako ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i maneken, koji je za jedan portal celu priču o batinama demantovao, a onda dao kontraizjavu u kojoj kaže kako Anu nikada u životu ne bi udario, kako se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom na slici.

Kad smo Ana Mariju sreli ispred salona bila je poprilično uznemirena, u stanju šoka, pa iako smo primetili da joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na naše pitanje da li je to Vlada uradio, rekla je:

Čitaj još  Milanu Stankoviću ukrali pesmu pustili na internet! (VIDEO)

– Jeste. Istina je – pokušavala je da zadrži osmeh Ana Marija, mada joj nije polazilo za rukom.
– Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome – procedila je fitnes šampionka objasnivši nam da joj je najgore palo to što je posle svega priču pokušao da zataška u javnosti rekavši novinarima kako se povredila na treningu.

vlada i ana marija

Ne treba se igrati nasiljem!

Ovim povodom oglasila se i Vesna Stanojević iz sigurne kuće.

– Ako je ovo želja da se postane popularan, onda je to pogrešan način. Takvim stvarima ne treba se igrati. Nasilje je ozbiljan problem i ne treba ga izazivati. Za osudu je ako je ona pretučena, ali isto tako je i za osudu ako se to nije desilo a plasira se na takav način. Ja sam protiv svake zloupotrebe, jer u našoj zemlji postoji ozbiljan problem s nasiljem nad ženama. U prošloj godini ubijeno je 26 žena. Šokantan je podatak da je samo u januaru 2015. pet žena ubijeno, a jednu od njih je suprug zapalio – izjavila je Stanojevićeva.

izvor: Kurir

4 comments

Leave a Reply