ana marija u jutarnjem programu

Vlada i Ana Marija zajedno u emisiji, slagali kad su se videli?!

“Živeli smo kao u bajci, imali smo u poslednje vreme trzavice ali nažalost nismo mogli da preguramo”, rekao je okrivljeni voditelj.

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović nakon mnogobrojnih spekulacija u medijima oko fizičkog obračuna nekadašnjeg ljubavnog para odlučili su da se zajedno pojave u Jutarnjem programu televizije Pink i da na taj način oboje kažu pravu istinu.

Na samom početku, Vlada je želeo da opiše njihovu vezu koja je trajala 11 meseci.

vlada i ana marija u jutarnjem

– Toliko meseci smo bili zajedno i imali smo predivnu vezu. To je bila žena sa kojom sam želeo da provedem ostatak života – rekao je Vlada.

Ana Marija je ovim putem potvrdila da je posetila policiju ali da nije podnela krivičnu prijavu. Kako kaže, sa advokatima će videti da li će podneti privatnu tužbu.

– Tačno je juče sam posetila policiju, nisam podnela prijavu. Policija je sve saznala iz medija i zbog toga su me pozvali. Dala sam izjavu u svojstvu građanina i oni znaju šta se dogodilo – rekla je fitnes instruktorka.

Voditelj je želeo da opiše sve što se dogodilo te noći.

– Živeli smo kao u bajci, imali smo u poslednje vreme trzavice ali nažalost nismo mogli da preguramo. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do obostranog fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario – rekao je voditelj.

vlada stanojevic u jutarnjem

Iskreno, nisam očekivala ovakav kraj. On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru videla sam modricu na svom oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na svom Fejsbuk profilu. Iz ove perspektive sada, nikada to ne bih uradila. Nakon toga morala sam da odem da radim, ali čim sam završila otišla sam kod doktora na preglede”, objašnjava fitnes instruktorka.

Vlada se kaje zbog svega što se dogodilo, govori da nikada ne bi podigao ruku na žensko, a oboje o svojoj vezi govore u prošlom vremenu. Na pitanje voditelja da li su se videli posle svega što se izdešavalo, Ana Marija je odgovorila:

– Ne. Prvi put posle svega sam ga videla u šminkernici pre emisije – rekla je Ana Marija.

Na samom kraju, njih dvoje su se još jednom osvrnuli na celu priču i rekli šta bi oni želeli da se dogodi nakon cele ove priče.

– Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo nikada rekli. Rekao sam da se kajem i da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio. Voleo bih da ostanemo u nekom korektnom odnosu. Želim joj sve najlepše u životu, bez ikakvih ružnih reči i iznošenja prljavog veša – rekao je Vlada.

Čitaj još  Bojan Tomović snima spotove u Izraelu i Jordanu

ana marija sa podlivom na oku

– Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadrati sve za sebe dok ne sednem da razmislim – rekla je Ana Marija.

Podsetimo, Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović našli su se u žiži javnosti od trenutka kada je fitnes instruktorka na društvene mreže postavila fotografiju kojom pokazuje znake nasilja.

Uz poruku “Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela”, pretpostavilo se da je u njenom slučaju ona Rijana a Vlada Kris Braun, što se kasnije i dokazalo kao istinito.

Mladi voditelj i fitnes instruktorka posetili su policijsku stanicu kako bi dali svoje izjave, a Vlada je medijima dao iskrenu ispovest o svemu što se dogodilo.

Pomirili se Vlada i Ana Marija?!

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović pomirili su se nakon nekoliko burnih dana. Između ovog ljubavnog para došlo je do fizičkog kontakta, ali su očigledno jedno drugom sve oprostili.

Naime, paparaco emisije “Premijera” snimio je da su se sinoć Ana Marija i Vlada pomirili.

vlada i ana marija paparaco

Njih dvoje su jutros gostovali zajedno u jutarnjem programu na televiziji “Pink” a na pitanje voditelja da li su se videli pre ovog gostovanja, Vlada je krenuo da potvrdi da jesu, ali ga je Ana Marija prekinula i što pre rekla:

– U šminkernici pre emisije smo se videli prvi put – snašla se Ana Marija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima ali nisu odgovarali na pozive.

Pogledajte njihovo gostovanje kod Srđana u Jutarnjem programu:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply