vip veliki brat

VIP Veliki brat: Popularni rijaliti se vraća na ekrane!

“Planiramo da nova sezona Velikog brata bude na proleće ili jesen. Ukoliko do toga dođe, svakako ćemo se potruditi da u rijaliti šou pozovemo najveće regionalne zvezde”, rekao je Goran Stamenković.

Vlasnik produkcije “Emotion” Goran Stamenković potvrdio nam je da će se novi serijal “Velikog brata” emitovati na TV B92. Ovaj šou će biti emitovan sledećeg proleća ili jeseni. U kuću će ponovo ući popularne ličnosti iz čitave bivše Jugoslavije.

– Mi imamo ugovor za emitovanje sa televizijom “B92”, ali se čekaju medijski partneri iz regiona, kako bi se tako veliki projekat zaista i dogodio. Planiramo da nova sezona Velikog brata bude na proleće ili jesen. Ukoliko do toga dođe, svakako ćemo se potruditi da u rijaliti šou pozovemo najveće regionalne zvezde – rekao je Goran Stamenković.

Mediji su ovih dana objavili da se pregovara i sa Severinom oko učešća u rijalitiju, ali je ta priča preuranjena. Publika bi svakako volela da u kući vidi najveće muzičke regionalne zvezde, ali i poneku popularnu starletu.

Čitaj još  Farma: Pogledajte šta su sve farmeri juče doživeli (VIDEO)

izvor: Blic

Leave a Reply