halid muslimovic

Vesna Zmijanac želela da se uda za Halida Muslimovića!

Pričajući o tim danima, Vesna je između ostalog istakla kako je nekadašnji „Plavi čuperak”, bio najpoželjniji muškarac na bivšoj jugoslovenskoj estradi i momak za kojim su uzdisale djevojke i žene u cijeloj Jugoslaviji.

Popularna voditeljka Lea Kiš može se pohvaliti da je odradila još jednu u nizu svojih uspješnih emisija, a ovoga puta u centru pažnje bili su Halid Muslimović i Vesna Zmijanac, koja je svojim priznanjem i izjavama u toj emisiji bez teksta ostavila sve u studiju, kao i gledaoce kraj malih ekrana.

Očigledno je da se onome što će ga snaći nije nadao ni Halid, koji je bio doveden u pat poziciju, pa mu nije preostajalo ništa drugo, već da se brani samo osmjesima. Zmijančeva je u startu svog izlaganja krenula žestoko, pa je pred milionskim auditorijem priznala da je Muslimović njena neostvarena želja, govoreći pritom kako su se njih dvoje trebali uzeti, ali ipak do toga nije došlo.

Osamdesetih godina kada je Halid izdao album „Učini bar jedan pogrešan korak”, ona je shvatila da je to pjesma namjenjena njoj, nakon čega je donijela odluku da potraži drugog muškarca i da se uda, a za uzvrat Halidu je poklonila svoj hit „Nevera moja bio si ti”.

Vesna Zmijanac

Pričajući o tim danima, Vesna je između ostalog istakla kako je nekadašnji „Plavi čuperak”, bio najpoželjniji muškarac na bivšoj jugoslovenskoj estradi i momak za kojim su uzdisale djevojke i žene u cijeloj Jugoslaviji. Zanimljivo je, zbog čega se Vesna odlučila da tu priču vezanu za sebe i Halida, aktuelizira nakon toliko godina i prizna da je flertovala sa njim i da se nadala braku sa kolegom iz branše.

Čitaj još  Mira Kosovka pronašla naslednicu na estradi! (VIDEO)

S obzirom na to da je u to vrijeme Halid dovođen u vezu sa dosta pjevačica, nameće se pitanje da li su to isto su očekivale i još neke poznate pjevačice, koje danas žive u sretnim brakovima, a neke su sticajem određenih okolnosti i dalje same.

Nakon te emisije kontaktirali smo Halida, koji je kako nam se činilo još uvijek bio pod utiscima svega što je doživio na „vrućoj stolici” od svoje kolegice.

– Šta reći? Žena je ispričala što je htjela, a meni nije preostajalo ništa drugo već da se nasmijem na sve to. Nije bilo potrebe da se upuštam u bilo kakav dijalog jer bi otišli daleko. Živim za budućnost, na prošlost se po ovim pitanjima ne osvrćem, tako ko razumije, shvatit će – rekao je Muslimović.

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply