Vesna Zmijanac pokazala donji veš! (FOTO)

Iako je odavno zagazila u šestu deceniju života, Vesna Zmijanac se u svakoj prilici trudi da javnost uveri kako nije za otpisati, te da još uvek ima šta da pokaže. Tako je na nedavnom snimanju emisije „Grand šou“, svojim stajlingom iznenadila, kako publiku tako i svoje kolege, koji su joj čestitali na odličnom izgledu.

Vesna Zmijanac

Vesna je nastupila zajedno sa Lepom Brenom, koja je takođe izgledala izazovno, što je izazvalo pohvalne komentare kod svih prisutnih. U pauzi nakon snimanja, da li slučajno ili ne, Vesna je ne obraćajući pažnju na fotoreportere, nameštala čarape pri čemu je otkrila butine, a u istom trenu ispod kratke haljine sevnule su i njene gaćice. Međutim, nošena dugogodišnjim iskustvom po pitanju svlačenja i oblačenja, pevačica je spustila haljinicu i nastavila da priča sa Brenom, ne zamarajući se time da li je neko video nešto što nije smeo.

Čitaj još  Trudna Ana Nikolić završila u bolnici!

Vesna Zmijanac

– Publika je naučila da uvek od mene može očekivati neka nova iznenađenja. Prvo ih naviknem na duge haljine, a onda ih iznenadim sa ovom kratkom. Spremam novu pesmu, tako da od mene možete očekivati svašta! – rekla je Zmijančeva.

Oni koji su pratili Vesnu kroz njenu dugogodišnju karijeru, složiće se sa nama, da nas više ne može ničim iznenaditi. Pogotovo, po pitanju razgoličavanja, jer se skinula i fotoreporterima pozirala skoro kao od majke rođena, davnih osamdesetih godina.

izvor: VIPStars

Leave a Reply