vesna zmijanac ocajna

Vesna Zmijanac: Novinari su krivi što je Nikolija izgubila bebu!

“Pedeset posto ste vi novinari krivi jer niste bili blagonakloni na početku. Znate, kada sam se ja izborila sa vama da budete malo blaži i umereniji, tada je već bilo kasno”, rekla je tužno pevačica.

Nakon saznanja da je njena ćerka Nikolija Jovanović zbog komplikacija u trudnoći izgubila bebu, muzička legenda Vesna Zmijanac je neutešna i tužna jer je ta vest srušila dugogodišnje snove. Paparaco je uspeo da uslika majku atraktivne pevačice, po čijem izgledu se vidi da je dosta teško podnela celu situaciju.

vesna zmijanac paparaco

– Deco, znate šta je, šta imam da vam kažem i ispričam. Mnogo mi je žao i mnogo sam tužna što sam izgubila ono o čemu sam sanjala. Pedeset posto ste vi novinari krivi jer niste bili blagonakloni na početku. Znate, kada sam se ja izborila sa vama da budete malo blaži i umereniji, tada je već bilo kasno. Na početku ste se utrkivali ko će više zao da bude. Ovo nije bila igračka. Nikako ne možete da ispravite tu grešku i da mi vratite dete. Ništa mi više ne znači – rekla je Vesna, koja je bila vrlo tužna kada smo je zaustavili na parkingu ispred lokala u koji je odlazila.

Inače, pre samo mesec dana, u javnosti je odjeknula vest da je ćerka proslavljene pevačice u vezi sa članom grupe “Elitni odredi” Reljom Popovićem. Kada je otkriveno da je u vezi, samo nekoliko dana kasnije objavljena je vest i da je trudna, što su mnogi dočekali sa sumnjom.

Ona je tada izjavila da je trudnoća planirana i da joj je bilo dovoljno nekoliko meseci veze da shvati da je Relja onaj pravi. Vesna je bila srećna zbog prinove i planirala je da ćerki otkaže sve zakazane nastupe.

Čitaj još  Parovi: Vesna Rivas ponovo udarila na Gastoza

– Jedva čekam, ali znate, ne pitamo se uvek mi nane, mi samo mislimo da se pitamo. Ja se samo uzdam da ću imati priliku zbog obaveza gospođice, tada već gospođe i mog zeta, da se pitam. Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe, iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za šest, sedam meseci. Nikolija će se baviti svojim novim albumom, a Relja novom pesmom – pričala je pevačica.

vesna zmijanac paparaco

Pozajmljuje novine iz prodavnice

Dok je sedela u jednom kafiću na Vračaru, pevačica je odlučila da ode do obližnje prodavnice i pozajmi novine kako bi prelistala šta su o njenoj mezimici pisali. Ali ona ih nije kupila, već ih je pozajmila, a kada je pošla kući, novine je uredno vratila u market.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply