zategnuta vesna zmijanac

Vesna Zmijanac: Nisam znala kako boli liposukcija!

“Bolelo je strašno, operacija je trajala ček sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak nikada ne bih otišla da skidam salo sa stomaka”, priznala je pevačica.

Vesna Zmijanac (58) trpela je strašne bolove kada je skidala salo sa sotomaka, dok je zatezanje lica i vrata, kao i liposukciju podbratka, kako kaže, podnela lako.

Pevačica posle hirurške intervencije izgleda bar 10 godina mlađe nego na početku godine. Međutim, Zmijančeva kaže da nije ponovo išla na fejslifting nego da je za sve zaslužna dobra šminka.

– Nisam išla ponovo na operaciju lica. To sam uradila pre četiri godine i to veoma stručno i milsim da neće biti potrebno više za tim. Sada samo popunjavam bore kolegenom čim se pojave. Inače taj zahtev nije toliko boleo iako je dugo trajao – ispričala je Vesna.

Dok o fejsliftingu priča bez zadrške, Zmijančeva o lipolizi (skidanje sala sa stomaka) nerado govori jer da može najradije bi zaboravila tu operaciju.

Čitaj još  Nedeljko Bajić Baja dobio sina!

– Bolelo je strašno, operacija je trajala ček sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak nikada ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće mego bih ponovo išla pod nož – rekla je Vesna.

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply