vesna zmijanac intervju

Vesna Zmijanac: Nikolija mora da prestane da nastupa!

“Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja”, govori pevačica i zabrinuta majka.

Vesna Zmijanac ponosna je što će uskoro postati baka, a zadovoljna je i u kom pravcu ide Nikolijina karijera.

– Ona je sve ovo ozbiljno shvatila, rođena je na bini, ima iskustvo koje retko ko ima, ako ništa drugo u baratanju sa javnošću. Ni jednog trenutka je nisam savetovala šta da radi, ali osnovni zadatak joj je bio da završi fakultet i završila ga je – bila je izričita pevačica.

Nikolijina trudnoća svima je došla kao grom iz vedra neba, pa tako i njenoj majci koja je bila jako zbunjena kada su joj ćerka i budući zet saopštili ovu informaciju.

– Kada su mi saopštili bila sam zbunjena, u šoku, uplašena, ali sada sam se malo pribrala. Kako naš narod kaže, ako da Bog da sve bude kako treba, kad dođe vreme slavićemo kako treba – govori Vesna i kaže da jedva čeka da dođe dan kako bi svoje unuče držala u naručju.

vesna i nikolija trudna

– Ja jedva čekam ali znate, ne pitamo se uvek mi nane, mi samo mislimo da se pitamo. Ja se samo uzdam da ću imati priliku zbog obaveze gospođice, tada već gospođe i mog zeta i moći da se pitam – dodala je Vesna.

Čitaj još  Rada Manojlović očajna: Sve mi ide nizbrdo!

Vesna ima i kritike za svoju ćerku koja i nakon saznanja da je trudna ne prestaje da nastupa ali je potpuno razume jer je i ona u svojoj najvećoj slavi ostala trudna i morala da odleži punih 8 meseci.

– Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za 6 – 7 meseci. Vidim Nikolija će se baviti svojim novim albumom a Relja novom pesmom – zaključuje Vesna Zmijanac.

izvor: Kurir

Leave a Reply