vesna vukelic vendi sudski spor

Vesna Vukelić Vendi dobila sudski spor!

Odlukom prvostepenog suda Vesna Vukelić Vendi, optužena od strane Vesne De Vinče, nevina je. Vlasnica agencije “Mis Ju” moraće da plati pevačici 50.000 dinara, koliko iznose sudske takse i troškovi. Ovu odluku doneo je sud pre dva meseca, ali se De Vinča na istu žalila.

Naime, sudski proces otpočet je pre dve godine nakon što je Vukelićeva u jednoj emisiji izjavila da su Vesna i misice dobijale od Gadafija poklone i da su mu za to pružale seksualne usluge. Ta izjava bila je inicijalna kapisla da Vesna podigne tužbu koja je pre dva meseca proglašena od strane Prvog osnovnog suda za neosnovanu. Ova sudska presuda uopšte nije iznenadila pevačicu, koja je prokomentarisala:

vendi badnji dan

– U prvostepenom postupku sud je odbio tužbeni zahtev Vesne Jugović kao neosnovan i obavezao je da plati troškove postupka, kao i sudsku taksu. Sada se predmet nalazi u apelacionom sudu. Predmet nije pravosnažan, a po mojoj proceni, drugostepeni sud će potvrditi prvostepeni – govori Vukelićeva, i dodaje:

– Troškovi od 50.000 dinara su dokaz da nije bila u pravu, pa u tom smislu sad mora da se izlaže bespotrebnim troškovima. Vesna De Vinča bi trebalo da se ocrkvenjuje i čita apostolska dela. Da sebe i svoj fizički izgled svede na svoje godine, a ne da tumara tražeći sopstveni identitet u devojkama koje skuplja. Ovako posmatrano duhovitim očima, jedino što zapažam su dve kikice na kockastoj glavi zavijene u crno kao Gustav Vege – zaključila je Vesna u svom stilu.

Čitaj još  Nataša Bekvalac nastupila na prepunom splavu Jimmy's

Sa druge strane, De Vinča joj poručuje da ništa nije gotovo i da će se “ćerati još“.

– Spor je proširen i još nije završen – bilo je sve što je Vesna rekla.

vesna da vinca

Vendi: Gadafija su proklele srpske misice!

De Vinču iz takta je isterala izjava Vukelićeve u kojoj je rekla kako je na Gadafija palo prokletstvo srpskih misica, te kako mu je iste, navodno, podvodila.

– Big mama je misice dovodila Gadafiju u Libiju. On nikad ne bi izgubio rat da na njega nije palo prokletstvo srpskih misica i modelsica – izjavila je svojevremeno Vendi u jednoj emisiji, zbog čega je i bila tužena.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply