vesna rivas snimanje

Vesna Rivas: Lepa Brena je pod crnom magijom!

“Crna magija je skup jakih negativnih molitivi, a Brena ima dežurnog neprijatelja. To je neko ko se trenutno nalazi u inostranstvu i odatle deluje na nju”, uverena je folkerka.

Pošto je Lepa Brena nedavno opet pala i polomila ruku, estrada se ujedinila pri mišljenju da je na nju bačena crna magija

– Brena ne bi sebe izložila javnom životu da nema snažne zaštite, i sa verske, a i sa magijske strane. Ranije se susretala i sa Baba Vangom, koja ju je upozoravala i sve što joj je rekla tada se obistinilo. Međutim, ovo nije samo udar na Brenu, već i na Sašu Popovića. Crna magija je skup jakih negativnih molitivi, a Brena ima dežurnog neprijatelja. To je neko ko se trenutno nalazi u inostranstvu i odatle deluje na nju – uverena je Vesna Rivas.Vesna Rivas, kako kaže, u kartama Breni predviđa još povreda, ali i poslovnih uspeha.

Čitaj još  Farma: Pevačice se ponovo posvađale! (VIDEO)

lepa brena sa tortom

Podsetimo, i Milan Tarot je je rekao da je folkerka žrtva vradžbina i upozorava je da hitno mora da nešto preduzme, da posle ne bude kasno.

– Kao što sam rekao, Lepa Brena je pod crnom magijom koju joj je napravila koleginica i nema još mnogo vremena za skidanje. Magija je sve jača – istakao je čarobnjak.

Podsetimo, Lepa Brena je odmah posle Nove godine pala na Zlatiboru i slomila ruku u laktu. Pevačica je i letos, dok je boravila s porodicom, slomila obe ruke u Hrvatskoj posle koje je morala da ide na operaciju.

izvor: Press

One comment

Leave a Reply