Verila se Slavica Ćukteraš!

Folk pevačica Slavica Ćukteraš i golman Vlada Avramov verili su se posle samo 15 dana strastvene ljubavi.

Slavica i Vlada

Folk pevačica Slavica Ćukteraš i golman Vlada Avramov (34), koji je branio za Fjorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji, posle 15 dana ljubavi odlučili su da se vere.

– Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu – rekla je Slavica.

Pevačica je nedavno poslednje četiri godine koje je provela u skladnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem odlučila da stavi tačku na ovu romansu i odmah nakon toga upoznala je golmana.

– Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano – otkrio je izvor blizak paru.

Da su njihove emocije zaista jake govori i to što su se u četvrtak verili.

Čitaj još  Halid Bešlić će pjevati na bini dugoj 45 metara!

– Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili u četvrtak. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila – rekao je izvor.

izvor: Kurir

Leave a Reply