Vera Matović lepila svoje postere na doniranu pomoć! (FOTO)

Iako je veliki broj poznatih ličnosti pritekao u pomoć ljudima koji su sve izgubili zbog poplava, o Veri Matović se najviše priča. Ona je uspela da izazove najveću pažnju svojom donacijom jer je na paketima vode izlepila svoje plakate.

Paketi Vere Matovic

Njen gest je izazvao negodovanje, a najoštriji u kritikama su bili Nikola i Marko Rokvić, sinovi Marinka Rokvića.

Nikola je na svom Tviteru napisao “Dno dna“, pa potom izbrisao komentar, dok je njegov mlađi brat bio oštriji.

– Možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može – napisao je Marko koji takođe kasnije izbrisao status.

Nakon brojnih negativnih komentara, oglasila se i sama Vera. U razgovoru folk pevačica kaže da je malo iznenađena reakcijom sionva Marinka Rokvića.

– To što su ta dva momka uradila je jednostavno odraz njihovog vaspitanja. Ja čak nemam ni Fejsbuk da se putem njega promovišem. Međutim, koliko sam čula, njih dvojica su takođe objavili na društvenim mrežama da idu u Šabac. Zar to takođe nije promovisanje? Sada bih ja mogla njih malo da kritikujem, ali neću. Bitno je samo da smo pomogli.

Kako je ranije rekla, ne vidi šta je toliko loše uradila.

– Morala sam tako da uradim da bi narod video da sam uz njega. To nije dno, već dve i po tone mineralne vode. Dala sam dve hiljade litara Srbiji, a 650 sam poslala za Bijeljinu. Pomagala sam ranije ljudima, davala novac, držala koncerte, ali niko nije video. Kad se velike svetske kompanije pokazuju i reklamiraju jer daju svoju pomoć, što ne bih i ja – kazala je ona.

Čitaj još  Vlado Kalember udario auto Bekutinog dečka!

Nisam htela da lepim plakate, nagovorili su me!

Folk pevačica Vera Matović našla se u žiži nakon što je na pakovanja vode koje je slala kao humanitarnu pomoć nalepila svoje plakate.

– Do sada sam učestvovala u hiljadama dobrotvornih akcija i nikada se nisam hvalila. Da nisam stavila svoje plakate na pozamašnu količinu vode koju sam poslala, i ova takođe bi prošla nezapaženo. Ovo je prvi put da sam uradila tako nešto. U principu ja nisam ni želela da se ti plakati nađu na vodi, ali su me nagovorili – kazala je Vera.

izvor: Blic, Kurir

Leave a Reply