vesna vukelic vendi

Vendi zbog dugova ostala bez nameštaja u stanu!

“Vukelićeva je imala nekoliko puta da izvrši isplatu duga, čak joj je bilo nuđeno da to uradi na rate, ali ona nije želela. Čak je pojedine stvari koje su vredne sakrila, što smo u prethodnim navratima nalazili i popisivali”, rekao je advokat.

Čim su izvršitelji ušli u stan Vesne Vukelić Vendi ustanovili su da je pevačica sakrila televizor, laptop i sve vredne stvar kako ih joj ne bi odneli, a u prethodnim dolascima su uredno potpisali da se nalazi u stanu.

Juče u toku dana, pevačica je bila sama u stanu i bez prevelike drame pustila je tri policajca, sudske izvršitelje i advokata Dragane Blagojević zbog koje su izvršitelji i došli jer joj duguje pare.

Iako je ona sakrila vredne stvari, uspeli su da uzmu sledeće: nekoliko markiranih ručnih satova, komodu, tabure, vagu, uljani radijator, dasku za peglanje, orman, komodu od banbusa, sto za računar i još nekoliko komada nameštaja.

Nakon toga uredno su sačinili zapisnik, a Vesna je obećala da će vratiti dug u što je moguće kraćem roku.

Kada smo joj pokucali na vrata, pozdravila se sa novinarskom ekipom i tom prilikom poručila sledeće:

– Ne želim da dajem bilo kakave izjave, da li smatrate da je sada vreme za to? – upitala je Vesna i zalupila je vratima.
Sa druge strane pravni zastupnik Dragane Blagojević, advokat Dragiša Đorđević rekao nam je da ovo nije prvi put da su pokušali da joj zaplene imovinu, ali da su sada konačno uspeli u toj nameri.

Čitaj još  Dara Bubamara: Nikada nije bilo više pljuvanja na estradi!

vendi prinudna naplata

– Trenutna vrednost zaplenjene imovine se ne zna, jer se radi o pokretnim stvarima. Biće angažovan sudski veštak koji će utvrditi kolika je vrednost tih stvari i da li je ona dovoljna da se namiri dug izvršnom poveriocu u ovom slučaju Dragani Blagojević. Duguje joj 350.000 dinara, a po mojoj slobodnoj proceni ovde nema toliko. Vukelićeva je imala nekoliko puta da izvrši isplatu duga, čak joj je bilo nuđeno da to uradi na rate, ali ona nije želela. Čak je pojedine stvari koje su vredne sakrila, što smo u prethodnim navratima nalazili i popisivali, a ovoga puta nisu bile u stanu – rekao je advokat Dragiša Đorđević.

Vesna Vukelić vendi živi na Trošarini sa mužem i ćerkom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Blic

Leave a Reply