Vendi – simbioza inteligencije i lepote!

Pevačica je postavila fotografiju na svom Fejsbuk profilu na kojoj je obnažena do pojasa i objasnila ko je zapravo Vesna Vukelić Vendi.

Vendi

Vesna Vukelić Vendi postala je poznata javnosti kada je počela da peva po svadbama, vašarima i ostalim proslavama. Međutim, ona za sebe ne kaže da je samo pevačica, već osoba sa nekoliko zanimanja.

Naime, pevačica je postavila fotografiju na svom Fejsbuk profilu na kojoj je obnažena do pojasa i objasnila ko je zapravo Vesna Vukelić Vendi.

– Simbioza inteligencije i lepote, avangarde i obične žene, majke, umetnika i skandal-majstora, pevačice i psihoterapeuta. Jedina prava unikatna estradna ličnost Underground-Hardcore Ikona i Elektro – Folk Diva. Ona je pevačica, filozof, mislilac, voditeljka, duhovnik, glumica, psiholog, model, psihoterapeut i umetnik, ali pre svega majka. Ona je osnivač Srpske estradne erotske scene,osnivač novonastalog jezika, seks simbol, gej ikona, muza i neostvarena želja muških srca – napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici.

Čitaj još  Emina Jahović na večeri s predsednikom Turske!

izvor: Kurir

Leave a Reply