vendi u ozbiljnim dugovima

Vendi ponovo u ozbiljnom problemu

Dužnik još uvek nije isplatio svoju prvu ratu, iako je to trebalo da učini do četvrtog novembra.

Iako su izvršitelji pevačici Vesni Vukelić Vendi omogućili da dug od 300.000 dinara, zbog koјеg su joj plenili imovinu, plati u pet rata, ona nije uplatila ni prvu.

Zbog toga će službena lica ponovo konfiskovati imovinu Vukelićevoj, protiv koje je u međuvremenu podignuta i krivična prijava, jer je sakrila popisane stvari za plenidbu. Krivična prijava podignuta je i protiv njenog supruga Branimira Banjca, koji je tokom poslednjeg pokušaja da im zeplene imovinu napao izvršitelja.

Kako saznajemo, Vendi izvesnoj Dragani Blagojević mora da isplati 300.000 dinara po pravosnažnoj presudi, a prvu ratu, od 60.000 dinara, trebalo je da plati početkom novembra.

– Dužnik još uvek nije isplatio svoju prvu ratu, iako je to trebalo da učini do četvrtog novembra. Poverilac je rekao da dužniku daje još nekoliko dana roka, a ukoliko ne izmiri deo duga koji je naveden za prvi mesec, pokrenućemo postupak izvršenja bez obzira na rok za isplatu svih pet mesečnih rata – rekao je sudski izvršitelj Nemanja Protić i dodao:
– Pevačica je zbog toga što je prethodni put sklonila popisane stvari za plenidbu dobila presudu u kojoj je najverovatnije novčano kažnjena. Inače, podneo sam tužbu zbog napada njenog muža na mene i saslušanje je bilo šestog novembra, a on je negirao optužbe. Uskoro će biti saslušanje svedoka advokata Dragiše Đorđevića, kao i Ivana Savićevića, pa će pravda biti zadovoljena – kaže izvršitelj kojeg je Vesnin partner napao u oktobru kada ih je zatekao da popisuju imovinu.

Čitaj još  Bebi Dol i Viktorija snimaju album sa izvornim pesmama?!

To je, inače, bio treći put da izvršitelji dolaze u pevačicin stan. Kako Vendi u tom trenutku nije bila kod kuće, izvršitelji su bili prinuđeni da obiju stan.

Podsećanja radi, pevačica je sebe u ovu situaciju dovela kada je na pijaci na Banjici prodavačicu Draganu Blagojević gađala jajima, a onda se i potukla sa njom.

Kako bismo pitali Vesnu zbog čega nije platila prvu ratu, kada su joj već izvršitelji izašli u susret, pozvali smo je, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply