vesna vukelic vendi prozivke

Vendi odgovorila na prozivke: Dara je napumpani klovn!

“Demon koji je napao Daru Bubamaru uverio nas je kako je moguće od živog bića dobiti napumpanog klovna koji se šunja po zabavama i traži jaja da bi žonglirao”, rekla je pevačica.

Nakon što je Dara Bubamara rekla da je Vesna Vukelić Vendi transvestit posle čijih se izjava uvek sita ismeje, crnokosa pevačica rešila je da iznese svoje mišljenje o Novosađanki. Kako je rekla, suštini je ne povređuju Darini komentari jer joj ona liči na napumpanog klovna kojeg je napao demon bluda. I to nije sve! U specifičnom maniru, rečnikom koji je malo teže razumeti, Vendi nastavlja…

sisata dara bubamara

– Već sam rekla da je Daru Bubamaru napao demon bluda. To je jedan od 42 demona koji napadaju ljude. Taj demon ima i svoju sabraću u njoj! Uverio nas je kako je moguće od živog bića dobiti napumpanog klovna koji se šunja po zabavama i traži jaja da bi žonglirao. Pošto ne može da ih nađe u slobodnoj prodaji, ona oko jaja obleće kao papadać sa svim tim helijumom u sebi. I moj muški mozak isto tako reaguje na njenu pojavu. Dakle, i ja i ovi sa jajima znamo da uzmemo iglu i probušimo je – izjavila je Vendi.

Sve to zato što je Dara nedavno u jednom nedeljniku komentarisala Vesnine izjave uz obrazloženje da je zlobna.

– Ona je trandžolinka! Na stranu što ima zlobne komentare, ume da bude duhovita. Uvek volim dobro da se nasmejem, posebno dok putujem, jer mi je tada najdosadnije. Pošto ne može da me povredi, onda se sita ismejem i hvala joj na tome. Neka samo nastavi – rekla je plavokosa pevačica, koja će posle ove Vendine izjave svakako imati o čemu da razmišlja ili čime da se zabavlja.

Čitaj još  Da li znate koje su najpopularniije izjave Vesne Vukelić?

Inače, koleginice su se prvi put preko medija posvađale kada je novosadska pevačica prokomentarisala da je ponosna jer je jedina koja je pevala gej populaciji, na šta se Vukelićeva pobunila i nazvala je lažovom.

vendi intervju

– Smešna je Buba Darina izjava, jer svi dobro znaju da sam ja bila prva koja je pevala u tom gej klubu, mnogo pre nje. Jedno je pevati, a drugo zadovoljiti. Čim ju je Boki 13 izbacio iz emisije, znači da ne zna da zadovolji geja. On je merna jedinica, ko njega zadovolji, prošao je dalje – rekla je tada Vukelićeva.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply