vesna vukelic vendi

Vendi najstrašnije prozvala voditelja ‘Bulevara’!

Pevačica nije štedela reči pa je u svom maniru iznela svoj stav o voditelju jedne od najpopularnijih emisija, a povod je bilo njeno gostovanje u istoj.

Pevačica koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, u ovom ili onom smislu, Vesna Vukelić Vendi, danas se oglasila na svom Fejsbuk profilu i napisala poduži komentar. Tema njenog pisanja je bio voditelj Vladimir Đorđević, trenutno jedne od najpopularnijih emisija – ‘Bulevar’ koja se emituje na B92. Razlog njenog statusa i ovakve kritike bio je upravo prilog u kojem je ona bila gost pomenute emisije.

Prenosimo vam Vesnin komentar, uz minimalnu korekciju interpunkcijskih znakova:

– Ovakav princip nisam negovala do sada, ali ovog puta, staću na rep nesrećnom voditelju Bulevara B92, odnosno izvesnoj fikciji V.Đ. i njegovom “EHU”, takodje izvesnom Tomiću iz Kragujevca.

Voditelj V.Đ. koji se dokopao mikrofona, kao ćelav kape (uostalom zato je i ćelav), pokušao je svojom kombinacijom, gluposti i neznanja, od čega je satkan, da dočara tj. objasni, moj prilog u istoj emisiji, za koji sam eksplicitno pozvana. Iako, nisam mogla prvog dana da dam intervju, drugog su me ubedili, zbog aktuelne teme vezane za Maju Nikolić i njen odnos sa gej populacijom.

Pošto sam dala vrlo iscrpan i slikovit intervju koji su ‘iskasapljen’ sveli, na manje poentiranje, što opet nisam zamerila, jer je barem objavljen jedan delić koji je vrlo važan, a to je da: “Po kanonu 7 i 62, Svetog Vasilija Velikog, muželožnici (gejevi), imaju istu epitimiju tj. zabranu na (zabranu pričešća), kao i bludnici tj. preljubnici, heteroseksulaci, koji u svojim muško ženskim odnosima nisu svesni”. To govori da u ukazivanje na muželožnike od strane nekih heterobludnika, počiva na apsurdu!!! Po stavu crkve i Svetih Otaca i po kanonu 62 Svetog Vasilija Velikog, stoji: “Ko učini sramotu, sa muškarcem, neka mu se odredi isto vreme kajanja, kao predstupniku u preljubi.” Takav stav stoji i u Zakonopravilniku, Svetog Save: “15 godina udaljavanja od pričešća i jednih i drugih”.

Ovo je bio moj odgovor na zadatu temu po kojoj – heterobludnici, stalno ukazuju na muželožnike, a pri tom nisu očistili svoje trnje. Nesrećni V.Đ. koji nema socijalnu inteligenciju, a odnos sa verom mu je kao Marko Kraljević sa hemijskom olovkom! Moj prilog pokušao je da zloupotrebi, prevodeći moje reči iz svog pilećeg mozga. Iako se takav mozak prodaje na delikatesu u ‘Tempu’, ‘Rodi’, ‘Maksiju’… to ne znači, da sme da kokodače. Vrlo me čudi, da ga do sada nisu oteli Amerikanci. Oni otimaju sve što je neobično, tj. mutirano!

vladimir djordjevic

Nesrećni V.Đ. podseća na majmuna sa diplomom, koji zadihano beži kroz tašmajdanski park sa papirima ispod miške, kojih se dočepao, na kojima piše “Diploma”.

Njegov spas je u tome je što nema urođenu introspekciju, pa samim tim ni ne vidi sebe u očima publike. Baš zato, je ova kombinacija majmunolikog izgleda i kokoškastog brbljanja dala sebi za pravo, da moj intervju proceni kao sinonim za lekiće, starletu, novokomponovanog vernika itd.

Mašući za sve to veme kandžama i krestom na lobanji, unezvereno gledajući ispod zamagljenih demode naočara u pravcu njegovog ‘EHA’ izvesnog Tomića iz Kragujevca. Pošto ništa ne znam o Tomiću, osim da je iz Kragujevca, po ophođenu prema fikciji zvanoj V.Đ. ispred koga predstavlja njegov ‘EHO’, ili mačka Silvestra iz crtanog filma, koji ćelavom Elmeru, stalno klima glavom, shvatila sam da mu je razvojni put, od Kragujevca do Beograda, popločan snishodljivošću, poltronstvom i klimoglavstvom. To mu je šifra tj. obrazac za uspeh i status ‘EHA’ i to nesrećnom Vladimiru Đorđeviću, zvanom V.Đ. koji je do emisije ‘Bulevar’, komentarisao jedno nindža – mindža ratnike na B92. U tome i leži i tajana Tomićevog oduševljenja. Kada je čuo sve izrečeno, sve na moj račun, ali, pertle iz crvene zadnjice nesrećnog V.Đ-a, nisu virile samo Tomiću.

Čitaj još  Aca iz Amadeus benda: Nemam veze s prebijanjem Ivana Marinkovića

Još jedan par pertli V.Đ. morao je da vadi iz svoje srcolike pozadine, koja mu je šljaštala, pod reflektorima dok je srećno tražio pincetu, da izvuče pertle zverolike Tanje Vojtehovske, pošto ih je pre toga dobro namazala vazelinom. Ova zverolika osoba, inače raspuštenica, Tanja Vojtehovska poznata je javnosti po dve stvari. Prva stvar je da poput psa, izdresiranog da traži tartufe nepogrešivo i ona kao i pas iz tartufa, njuši, finansijske izvore tj. bušotine nafte dok ih ne iscrpi, a zatim diže sidro i beži dalje ostajući nam u sećanju po besmislenim pitanjima u ‘Trenutku istine’, kojima se jedino ona smejala misleći da je jako zabavna ispod onih naočara i širokih pantalonetina. Neupečatljiva sama po sebi, ali velikih finansijskih apetita tupila je zube po novinama, samo o jednoj temi, kako se kao raspuštenica usrećila sa petnaest godina mladjim Čankom. Uveravajući zrelog i prozorljivog čitaoca o njenom telesnom umovanju i Mitketovom kompleksu, žal za mladošću, sa koje je mislila da može da ispegla sa petnaest godina mlađim muškarcem. Pošto je taj isti Čanak šutnuo i uvalio ĐOKU, (tako je pisalo u novinama), i našao sebi pravu priliku koja mu i dolikuje po godinama Enu Popov, sa kojom je dobio bebu. Ozlojeđena, Tanja Vojtehovska nalazi jednog drugog ‘ĐOKU’, to jest Đorđević Vladimira.

Onako logoreična, dosadana i prazna došla je da mu popuni vreme i još jednom potvrdi, svoju ispraznost koju usisane pare ne mogu da nadokanade. Prazan davež ostaje uvek to što jeste. V.Đ. obećavam da ću mu stati na rep i jako će ga boleti lobanja i pileći delikates u njoj.

Kao pravoslavna hrišćanka znam šta je rasuđivanje, a šta osuđivanje. Moje je da ukažem i usitnim crvenoguzog majmuna do nivoa člankovite gliste kojoj pripada, a sudiće mu Onaj, o kome ništa ne zna pa u ostalom, zato je glupi ateista!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply