vesna vukelic vendi

Vendi: Muž Isidore Bjelice je zaljubljen u mene!

Vendi otkrila da je Isidora Bjelica mrzi jer je njen muž Nebojša odlepio za njom i da je zbog toga ostala bez glavne uloge u filmu „Draga Mašin u ormaru“.

Vesna Vukelić Vendi je u emisiji „Tajm šou“ na TV Pink BiH otkrila da je Nebojša Pajkić bio zaljubljen u nju i da je zbog toga ostala bez uloge u filmu Isidore Bjelice „Draga Mašin u ormaru“, koji, kako naglašava, nikad neće ni biti snimljen! Ona ističe da je spisateljica bila toliko besna da ju je potom ubacila u svoj „Roman o preljubi“.

– Umesto da završi film, kako sam načula, ona je mene ubacila u neku svoju knjigu o SMS prevarama. Nebojša Pajkić je bio zaljubljen u mene, a po estradnim kuloarima šuška se da sam Isidori poslužila kao inspiracija za roman. Počela sam da joj smetam pošto joj nedostaje lična sreća i sigurnost. Umesto završetka filma, dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života – odgovorila je Vendi na pitanje stripera Dejana Nestorovića, koji je, iako je takođe bio gost, u jednom trenutku preuzeo ulogu voditelja.

Vendi je sve ovo potvrdila:

– Nebojša Pajkić i ja smo rođeni istog datuma i nas dvoje se zato i osećamo. On se nikada nije stideo da mi pokaže emocije, nije dvostrukog morala, i one su čiste, a ne produkt seksualne potrebe, kao kod većine muškaraca. Čak se Isidora jednom prilikom u manjem društvu izlajala: “Pajkić bi uvek zaštitio tebe pre nego mene”! – poručila je pevačica.

Čitaj još  Olja Karleuša: Neke haljine nosim bez gaćica!

Pozvali smo Isidoru Bjelicu, ali ona nije bila raspoložena za razgovor:

– Baš me briga sad za Vendi!

Citat iz „Romana o preljubi“

Trideset minuta posle toga zvala je Maša i rekla da je našla SMS poruku u telefonu svog muža od jedne krajnje opskurne pevaljke, koja peva po vašarima i šatrama, u kojoj je pisalo: „Nije valjda otkrila da sam ti pušila?“ Iz meni nekog nepoznatog razloga lakše je podnosila da joj se muž kreše s drugim muškarcem nego da mu pevaljka, zvezda šatri i svadbi, izvodi felacio.

izvor: Kurir

Leave a Reply