dara bubamara pored auta

Vendi i Dara Bubamara ne prestaju sa pljuvanjem!

Dara i Vesna ni posle tri godine od sukoba koji je nastao zbog tvrdnje da su obe prve pevale gejevima ne prestaju jedna drugoj da upućuju teške reči.

Medijski rat Dare Bubamare i Vesne Vukelić Vendi zahuktao se i, kako sada stvari stoje, njih dve ne planiraju da spuste loptu. Uvrede i teške reči čuju se sa obe strane, Dara ne može da oprosti Vendi što ju je nazvala Buva Mara, dok Vukelićeva i dalje čeka Bubamaru da joj izađe na crtu u javnom duelu.

– Vendi je budala i bolesna žena – izjavila je Bubamara u „Ekskluzivu“ nakon što joj je ona nadenula novi nadimak.

vesna vukelic vendi

Vukelićeva nije prećutala ove prozivke, pa je žestoko isprozivala Daru:

– Kao što se mušica ne gađa s topom, tako se ni buva ne gađa s topom. Moja teška artiljerija ne može da bude upotrebljena jer nema relevantan objekat za to, ali moj pogled kao psihijatra i psihologa dao je presek stanja takvom profilu koji sebe predstavlja kao Buva Mara. Ponoviću još jednom da je Buva Mara napadnuta demonom bluda koji je u pretklimaksnom periodu. Ona je napumpani klovan koji se šunja po zabavama i traži tuđa jaja da bi žonglirala. Pošto ta jaja ne može da dobije jer se svi namršte, onda taj šarlatan tako napumpan s helijumom kao pravi NLO objekat obleće oko tih istih i oblizuje se. Javnost ima priliku da čuje jaukanja nekih muškaraca koji ne znaju kako buvu degena da izvuku iz svog kreveta. Izađi više iz njihove postelje – kaže Vendi i nastavlja:

Čitaj još  Vesna Rivas u teškoj depresiji zbog Parova

– Umesto što se oglašava s raznoraznih mesta, neka dođe u neki otvoreni studio i kaže šta ima. Rado ću joj dati potrebnu dozu, da i dalje ne bi pretila praznom puškom – izjavila je Vendi.

Podsetimo, pevačice su se prvi put sukobile pre tri godine, kada su obe tvrdile da su prve pevale gej populaciji u Srbiji.

dara bubamara sa silikonima

Željko Šašić je na svim poljima neuspešan!

Nakon što je Željko Šašić izjavio da mu se ne dopadaju Darini preveliki silikoni u grudima i da izgleda kao da ima tri glave, Bubamara ga je u nazvala neuspešnim pevačem:

– On priča kako ja treba da živim privatno, a pritom svi znamo njegovu tužnu priču. On daje savete na estradi, a ne postoji 20 godina. Ne treba da priča o takvim stvarima jer ni na jednom polju nije uspešan, tako da sam samo odgovorila.

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply