Stefani opet sa Ervinom

Veliki brat: Stefani i Ervin opet u klinču pred kamerama!

Splićanka je zaboravila da je obećala da neće više da ima nikakve veze sa Sarajlijom, pa su se i noćas zaigrali ispod pokrivača.

Sarajlija Ervin Mujaković i Splićanka Stefani Banić ne mogu noć bez seksa. Njih dvoje su ponovo kada su se svetla ugasila krenuli u akciju. Ovaj put nisu bilo pod uticajem alkohola kao što je to bilo prvi put.

ervin i stefani u krevetu

Posle prve akcije, Splićanka je zažalila zbog majke koja je morala da je gleda, a onda je imala i napad ljubomore i obećala je da više neće imati seks sa njim. Naime, njoj su zasmetali Ervinovi pogledi koje je uputio Barbari, a mladom Sarajliji ništa nije bilo jasno. Stefani mu je na to odbrusila da ono što je bilo između njih više neće biti te da je on sad za nju prošlost, ali izgleda da je zaboravila svoje obećanje.

Da li je reč o samo fizičkoj privlačnosti, dogovori između njih dvoje kako bi što duže bili interesantni gledaocima Velikog brata ili se između Splićanke i Sarajlije budi ljubavi i rađaju iskrene emocije.

Čitaj još  Parovi: Pijanu Ružicu izvelo obezbeđenje napolje! (VIDEO)

Podsetimo, nisu mogli da sačekaju ni 48 sati od ulaska u kuću Velikog brata i već su je overili. Naime, posle žurke, počeli strasno da se ljube, akciju su nastavili u spavaonici.

Uživo gledajte Velikog brata na sajtu

izvor: EPK

Leave a Reply