Vanja Mijatović: Posle onakve nesreće zavolite život i cenite sitnice

“Dugo sam bila nepokretna i bukvalno sam ponovo učila da hodam”, kaže pevačica koja je imala udes sa Stefanom Petrušićem i Anom Sević.

Vanja Mijatovic

Vanja Mijatović juče je proslavila još jedan rođendan. Prošlo je tačno godinu dana od saobraćajne nesreće na auto-putu Novi Sad – Beograd, kad je automobil kojim je upravljao Stefan Petrušić udario u betonske stubove. S njima u kolima bila je i Ana Sević, a Vanja je tad zadobila prelome grudnog koša i tri pršljena i dugo joj je trebalo da se potpuno oporavi. Ona je zahvalna Bogu što ih je sačuvao i juče je u znak zahvalnosti upalila sveću u crkvi.

– Jučerašnji dan mi je bio ispunjen osmehom i ne mogu da prestanem da se smešim, vrlo je čudan osećaj. Bio je to moj drugi rođendan. Volite život i cenite sitnice. Zahvalna sam Bogu što je bio uz mene te kobne noći kad mi je zaista bio potreban. Sad se dobro osećam i zbog toga sam otišla i do crkve. Srećna sam što nemam ni fizičkih ni psihičkih posledica jer sam mnogo radila na sebi. Dugo sam nepokretna ležala u krevetu i bukvalno sam ponovo učila da hodam. Boravila sam u kući mojih roditelja u Kraljevu i oni su pazili na mene kao na bebu – rekla je Vanja i dodala:

– Ana i Stefan su takođe brinuli o meni i tim gestom su pokazali da su pravi prijatelji. Bili su uz mene kad mi je bilo najteže, a to se ne zaboravlja.

Čitaj još  Haris i Melina: Venčanje na jahti!

Mesto nesrece

Mijatovićeva kaže da se uvek uznemiri kad prođe pored mesta nesreće:

– Nekoliko puta sam tuda prošla. Prvi put mi je bilo užasno, htela sam da izbegnem tu putanju, ali sam ipak morala da prođem. Uvek se uznemirim, ali brzo prođe.

Stefan Petrušić: I sad se plašim dok vozim

Te kobne noći automobil je vozio Stefan Petrušić.

– Upravo sam se čuo s advokatom i dobio sam poziv za saslušanje u martu u Novom Sadu. Kad se sve to izdešavalo, bilo mi je mnogo teško zbog Vanje i Ane. I sad kad sednem u kola, imam fobiju da će mi se nešto isprečiti na putu – kaže pobednik pete sezone „Zvezda Granda“.

izvor: Kurir

Leave a Reply