Vanja Mijatović izašla iz bolnice!

Zvezdi granda izgleda da je najviše nedostajala kuca Eli.

Vanja Mijatovic

Vanja Mijatović, zvezda Granda, puštena je iz bolnice u Kraljevu na kućno lečenje. Na njenoj Fejsbuk stranici napisano je: “Vanja je izasla iz bolnice. Sad je na kućnom lečenju”.
Mlada zvezda je presrećna jer je napokon, posle dužeg vremena u krugu ljudi koje voli. Na Fejsbuku je postavila fotografiju svoje kuce Eli koja joj je očito mnogo nedostajala.

– A evo ko me čuva i spava kraj mene – napisala je Vanja ispod fotografije na kojoj se vidi Ela kako se odmara i čuva svoju Vanju.

Podsetimo, Vanja Mijatović teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Novi Sad – Beogradu 22. februara oko 23.30 časova, kada je njen kolega Stefan Petrušić izgubio kontrolu nad vozilom “reno megan” i udario u stub.

Mlada zvezda „Granda” sedela je na zadnjem sedištu i zadobila je višestruke prelome grudnog koša i tri pršljena. S njima je bila i Ana Sević, kojoj je naprsnuo grudni koš i izmeštena su četiri vratna pršljena, a u kolenima joj je otkrivena voda, mada na prvom pregledu izgledalo da je voditeljka prošla sa lakšim povredama.

– Stefan i Ana su sedeli napred i njih su spasili vazdušni jastuci, a Vanja, koja je sedela na zadnjem sedištu, prošla je najgore. Kada je udarila u sedište ispred sebe, slomila je grudni koš, povratni udarac nazad doveo je do preloma tri pršljena. Rekla mi je da su im policajci, koji su se prvi pojavili na mestu nesreće, rekli da je pravo čudo što su preživeli – ispričala je tada majka Snežana Mijatović.

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Neprepoznatljiva bez šminke!

izvor: Kurir

Leave a Reply