andreana i vanja

Vanja Mijatović i Andreana Čekić više nisu cimerke!

Vanja Mijatović i Andreana Čekić doskoro su bile cimerke, ali kako saznajemo, koleginice više ne žive zajedno. Naime, pevačice su nekoliko godina živele u stanu koji su iznajmljivale od Ace Pejovića, ali su pre nekoliko dana odlučile da se osamostale i nastave život svaka za sebe.

– Andreana i Vanja su živele nekoliko godina zajedno, a nedavno su odlučile da svaka iznajmi stan za sebe. Nisu se svađale i dalje su jako dobre drugarice, ali žele obe da se osamostale. Vanja sada stanuje kod autokomande, a Andreana još uvek traži adekvatan stan. Inače, njih dve su živele kod Ace Pejovića, ali pošto je stan velik, ne isplati se nijednoj da ostaje tu i sama plaća kiriju i račune – rekao je izvor blizak Mijatovićevoj.

Kako bismo proverili ovde informacije, kontaktirali smo sa Vanjom, koja je potvrdila saznanja.

– Tačno je da ne živim više sa Andreanom. Rešile smo da se osamostalimo, a ovih dana ona će doći do mene da vidi stan u kom sam sada. Među nama je sve u najboljem redu, nismo se svađale, taman posla. Moglo se očekivati da će se to jednog dana desiti – bila je iskrena ova zvezda „Granda“.

Čitaj još  Intervju Danijel Alibabić: Neka se svi sada smeju Jovani, zaslužila je!

izvor: Alo

Leave a Reply