umrla gastozova majka

Umrla Gastozova majka, javnost šokirana!

Javne ličnosti, naročito Gastozovi cimeri iz rijalitija “Parovi” u kojem je proveo poslednje dve godine, bili su šokirani neočekivanom vešću.

Majka Nenada Marinkovića Gastoza preminula je u četvrtak, u Parizu, gde je živela poslednjih godina.

Gordana je pronađena mrtva na podu u svom stanu a policija trenutno radi uviđaj, te uzrok smrti još nije poznat.

Čim je primio tužnu vest, Nenad je tražio avionsku kartu kako bi prvim letom otputovao u Francusku.

Javne ličnosti, naročito Gastozovi cimeri iz rijalitija “Parovi” u kojem je proveo poslednje dve godine, bili su šokirani neočekivanom vešću. Jedna od prvih koja je reagovala na tužnu vest bila je Jelena Golubović.

Naime, njih dvoje su bili zajedno u rijalitiju “Parovi” pa iako su imali dosta nesuglasica, Jelena se prva oglasila povodom te tragične vesti.

– Teško je prihvatiti tužnu vest. Bez obzira na sve, Gastoz, iskreno saosećam sa tobom u tvojoj boli za mamom. Koliko god godina da imamo mi kada nas napuste naši roditelji, tuga je nemerljiva – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.
Željko Stojanović, takođe jedan od Gastozovih cimera iz “Parova”, otkrio je neke detalje u vezi sa Gordanom, obzirom da i on živi u Parizu. On je dobro znao kroz kakve muke je prolazila Gastozova majka, pa je o tome i progovorio.

– Prvo želim i ovako da uputim saučešće Gastozu. Što se tiče Goce, ta žena je bila veliki borac. Ona se borila do poslednjeg daha. Nije joj bilo ni malo lako. Radila je dva fizički teška posla da bi plaćala kiriju u Parizu koja nije mala. Gastoz je ušao u “Parove” baš da bi njoj finansijski pomogao – navodi Željko i dodaje:

Čitaj još  Parovi: Ava spustila Uroša pred svima (VIDEO)

– Svi mi koji smo u dijaspori znamo da nam nije ni malo lako i kroz šta smo sve prolazili, tako da razumem i Gocu i Gastoza. Gastozu smo spremni da pomognemo koliko god da možemo, a Nenadu želim da ga život pokrije zlatom i da izdrži sve ovo.

Pozvali smo Gastoza za komentar ali je odbijao naše pozive. Članovi njegove porodice potvrdili su naša saznanja.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply