dalila mujic vencanje

Udala se pobednica rijalitija (VIDEO)

“Ni moji ni Dejanovi roditelji ne znaju za ovo, ali će sada da saznaju. Za neke će ovo biti iznenađenje, a za neke šok. Ali šta da se radi, mi sami krojimo naš život”, rekla je pobednica rijalitija.

Venčao se najpopularniji rijaliti par Dalila Mujić i Dejan Dragojević.

Pobednica nedavno završenog rijalitija i njen izabranik su u opštini “Zvezdara” izgovorili sudbonosno “DA”. Ona je umesto u venčanici, blistala u belom odelu, a mladoženja na sebi imao crne farmerke i crni sako.

Venčanju su prisustvovali kumovi i maleni pas Tedi, koga je uzbuđena Dalila držala u naručju. Pobednica je od sreće jedva govorila…

– Tresem se i obliva me hladan znoj. Imam tremu kao da nikada nisam bila pred kamerama – rekla je pred venčanje Dalia.

– Ruke mi se tresu i suze mi idu – rekla je mlada pre nego što se upisala u knjigu venčanih.
– Biće mi teško da se naviknem na novo prezime. Na medeni mesec ćemo definitivno otići, ali još uvek ne znamo gde. Ono što mogu da vam kažem je da sigurno idemo na neku egzotičnu destinaciju. Vreme je da se odmorimo od svega. Pobeći ćemo negde od svih i pogasićemo telefone – izjavila je pobednica rijalitija za dnevni list i dodala:

Čitaj još  Farma: Baki razotkrio Kristijana i njegov harem (VIDEO)

– Ni moji ni Dejanovi roditelji ne znaju za ovo, ali će sada da saznaju. Za neke će ovo biti iznenađenje, a za neke šok. Ali šta da se radi, mi sami krojimo naš život, kako nama odgovara. Ne planiramo da pravimo veću svadbu, ovo nam je dovoljno. Sve je bilo iznenada i spontano, ali mogu da kažem da će ovo biti brak za ceo život. Nama ovo venčanje puno znači – kaže Dalila.

Pogledajte snimak sa njihovog venčanja:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply