dalila mujic ponovo o mladenu

Učesnici rijalitija divljaju dva dana pred finale

Uz mnogo alkohola i novih gošći koje su ušle u rijaliti kako bi dodatno „stimulisale“ one momke koji nemaju svoje partnerke, žurka je mogla da počne.

Ostalo je još dva dana do finala rijaliti programa koji se emituje na nacionalnoj televiziji.

S obzirom na to da učesnici na sve moguće načine očajnički pokušavaju da pridobiju još glasova publike, rešili su da se maksimalno otkače i pokažu da do pravog dna još nisu stigli, bar ne do žurke koja je održana u sredu uveče.

Naravno, tokom ludog provoda prednjačila su dva najskandaloznija para u vili. Aleksandra Subotić i njen suprug David Dragojević i Dalila Mujić i Dejan Dragojević. Uz mnogo alkohola i novih gošći koje su ušle u rijaliti kako bi dodatno „stimulisale“ one momke koji nemaju svoje partnerke, žurka je mogla da počne.

Gole zadnjice i grudi sevale su na sve strane, a sudeći po tome kako su se pojedine takmičarke „doterale“ za ludi provod, ostaje nam da se pitamo da li im je garderoba bila na pranju ili su rešile da pokažu svoja vitka tela u tangama i providnim kostimima, i sve to na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
Aleksandra Subotić je već pri prvim taktovima muzike zajahala svog rijaliti muža Davida, a kako ne bi kaskala za njom, isto je uradila i Dalila, pa su tako braća Dragojević poslužila svojim lepšim polovinama kao sedlo. Od samog početka, veliku pažnju privuklo je ponašanje Nikole Strahinjića, koji se odmah okružio gošćama koje su došle u vilu kako bi doprinele što boljoj atmosferi.

Čitaj još  Farma: Novi incident tokom sinoćne žurke (VIDEO)

Da učesnik nije gubio vreme, govori i činjenica da je Ploća završio sa jednom od devojaka u tuš-kabini. Tihomir Filipović, koji je „oženjen“ Anamarijom Džambazov, takođe se ogrešio o svoju rijaliti suprugu. Naime, on je tokom lude žurke završio sa jednom gošćom u kupatilu, gde su se mazili i ljubili.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply