dalila mujic ponovo u rijalitiju

Učesnice rijalitija u opasnom obračunu

Ni večeras dve učesnice nisu mogle da budu imune jedna na drugu pa su uvrede ponovo pljuštale sa obe strane.

Ljubitelji rijaliti programa svedočili su potpunim promenama otkako su braća Dragojević iz Novog Sada. Naime, braća sa Veternika su osovojili srca natatraktivnijih devojaka u vili, Aleksandre Subotić i Dalile Mujić.

Poznato je da između dve dame od samog početka vlada netrpeljivost, te je Subotićeva otkrila da li je zadovoljna jetrvom, odnosno vetom Dejana Dragojević i Dalila Mujić.

Da li ti se dopada što će ti jetrva biti Dalila Mujić?

– Iskreno, nisam oduševljena i moje mišljenje je da ga iskorišćava kao Dada, Mladena … ali eto, daj Bože, da grešim mada to je nažalost nemoguće. Dejan je divan, din i kulturan dečko, ali nažalost i naivan. Ni u jednom trenutku nije uradila ništa za njega, svaku situaciju je okrenula u svoju korist i kad god je mogla da ide protiv njega, išla je. Bilo mi je krivo za ono što mu je uradilasa Jovanom, a pre toga smo videli kako ona pipa drugog momka za polni organ. Podsetilo me je na situaciju sa Dadom, gde se ona ljubi u krevetu sa istim tim Mladenom, koga pipa za polni organ ,a njega napada kako je koristi za marketing. Napada i zloupotrebljava tuđe emocije. Samo da ne prođe kao Dado i ja ću biti srećna.

Kako komentarišeš njenu i Dajanovu vezu? Da li je ljubav u pitanju ili… ?

– Ljubav? (smeh) Verovatno jeste, on je četvrti koga je ona u ovoj sezoni “zavolela” i verovatno će i za koji dan želeti dete sa njim. Nema šta, devojka “velikog srca”.
Svađa između Dalile Mujić i Aleksandre Subotić ne jenjava. Ni večeras njih dve nisu mogle da budu imune jedna na drugu pa su uvrede ponovo pljuštale sa obe strane.

Čitaj još  Farma: Kristijan konačno stigao do supruge (FOTO)

– Dalila je jedna velikodušna devojka. Ona voli svakog dečka sa kojim se pogleda. Za tri dana će želeti dete sa Dejanom kao što je želela i sa prethodnih 10 momaka – bila je oštra Aleksandra.

Dalila je na ovo poludela i naglasila kako se Subotićeva u sve meša pa i u njenu priču sa Dejanom.

Mujićeva je takođe naglasila da Dejana još uvek ne voli i da nema potrebe o tome da se nagađa.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply