darija rajkovic ispovest

Učesnica rijalitija ispričala svoju potresnu priču

“Kada se saznalo da se nas dvoje viđamo, on je bio upozoren od strane mojih roditelja. Moj otac mu je rekao da se odmakne od mene”, bila je iskrena učesnica rijalitija.

Darija Rajković, učesnica rijalitija aktuelnog rijalitija, podelila je sa javnošću svoju ispovest o ranoj trudnoći.

Kako kaže, ostala je trudna u srednjoj školi, mnogi su je osuđivali, ali niko nije mogao da razume kako je njoj bilo.

– Mnogi me osuđuju zato što sam mlada majka. Ali najvažnija je podrška najvoljenijih. Zato me loši komentari nisu doticali – rekla je ona a onda potpuno iskreno ispričala celu priču.

– Ja sam bilo vrlo mlada, 16 godina, moji su se tada razveli. Teško mi je to palo, tražila sam ljubav u starijem muškarcu. Majku su svi okrivljavali da je ona kriva. Upoznali smo se na koncertu. On mi je bio prvi muškarac sa kojim sam bila. Nisam znala da sam trudna, slošilo mi se u školi. Moju majku su pozvali tada… Ja sam imala osećaj. Otišli smo ginekologu i on je rekao da sam četvrti mesec. Majka je nakon toga kukala i plakala. Nisam imala podršku oca svog deteta, jer dete nosi moje prezime. Samo mi je rekao da je očekivao da ću biti trudna. On se jeste posle javljao, a kada je bilo najpotrebnije on nije bio tu. Sad bi da bude tata kad dete ima četiri godine. Moje dete zna ko mu je otac, i nikad mu neću osporiti da ga vidi – ispričala je Darija.

Na ovo se usprotivila Zorica, koja smatra da Darija greši što ne daje detetu da se vidi sa ocem. Mlada učesnica je zatim nastavila svoju priču:
– Kada se saznalo da se nas dvoje viđamo, on je bio upozoren od strane mojih roditelja. Moj otac mu je rekao da se odmakne od mene. Tata je upadao kod njega u kuću, bilo je stvarno svega. Neko vreme njegovi nisu hteli da čuju za dete. Ali posle je sve došlo na svoje. Kasnije je njegova majka došla da vidi dete.

Čitaj još  Rijaliti Maldivi: Saznajte šta produkcija krije od javnosti!

Ostali učesnici su bili jako radoznali.

– Zašto si izabrala baš biznismena? – provocirao je Mili.

– Postoje devojke koje jako rano sazru i budu zrelije od cele svoje generacije… Ona mnogo zrelo razmišlja. Sa 15 godina ona nije mogla da zna šta želi, to se desilo – branio je Đus cimerku.

Ova ispovest izazvala je burne reakcije ostalih učesnika rijalitija.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply