djordje marjanovic sa predsednikom

U poseti Đorđu Marjanoviću: Dobro je, nisu me zaboravili!

Legendarni pevač kaže da ga je Tomislav Nikolić odlikovao novim priznajem, a njegove najmilije daleko više usrećuje to što se on bolje kreće i govori.

Đorđe Marjanović (84) ugostio nas je u porodičnom domu u Beogradu sa suprugom Eli i sinom Markom. Srdačan kao uvek, pevač za kojim su šezdesetih godina uzdisale hiljade žena dočekao nas je domaćinski u sobi prepunoj pehara, nagrada, bisti, povelja i drugih priznanja.

Dok Đorđe seda na kanabe, a kučence ga u stopu prati, pitamo ga koliko mu znači novi orden koji mu je lično uručio predsednik Srbije.

– Dobro je, nisu me zaboravili – kaže Đorđe, koji sada, za razliku od prethodnog susreta, mnogo lakše govori, što ukazuje da se oporavlja.

– U tome mu najviše pomaže maser, koji ga posećuje nekoliko puta nedeljno – kaže Đorđev sin Marko.

djordje marjanovic sa priznanjem

– Otkad smo angažovali profesionalnog masera, mnogo manje ga boli noga s kojom je imao velikih problema. Lakše hoda, a i zbog bolje prokrvljenosti mnogo lakše i priča – objašnjava Marko i dodaje da je Đorđa izuzetno obradovalo novo priznanje jer se davno povukao iz javnosti.

– Posle ceremonije Nikolić mu je ukazao počast ugostivši ga u kabinetu. Rekao je da malo ljudi zna za njegovu veliku karijeru u Rusiji – kaže pevačev sin.

Čitaj još  Lepa Lukić ne zna datum kad je rođena a godinu krije!

U tom trenutku Đorđe rukom pokazuje na orden Gorbačova, kojim su ga Rusi nagradili, a priseća se i nagrade „Mecena stoleća”.

– Rusi me i dalje obožavaju. Ruska ambasada mi svake godine šalje čestitku za rođendan, a moji đokisti iz fan kluba iz Moskve me tog dana i posete – zaključuje Đorđe.

izvor: Blic

Leave a Reply