U novom spotu Goge Sekulić luster od 200.000 evra!

Sigurni smo da nijedna naša pevačica nema tako skupocen element u nekom svom spotu, pa je Goga po tome opravdala naziv svoje pesme jer jeste „oborila rekord“.

Goga Sekulic novi spot

Goga Sekulić spremna je da posle pauze koju je napravila zbog smrti supruga Igora Ramovića javnosti predstavi nove pesme. Naime, završila je rad na albumu, a nedavno je snimila i spot za prvu numeru koju će promovisati „Rekord sam oborila“, koju kao kompozitor i aranžer potpisuje Damir Handanović, dok je tekst napisala Marina Tucaković. Dobra i proverena ekipa Gogi je napravila, kako mnogi tvrde, pravi letnji hit.

Folk pevačica nedavno je boravila u Hrvatskoj zbog ekranizacije ove numere. Ona je s brojnom ekipom vredno snimala kadrove tri dana. Radili su duž Hrvatskog primorja, u Opatiji, Poreču i u Umagu, a onda su se preselili u Zagreb, u diskoteku „Best“. Tamo je sve sijalo kao u Holivudu.

Goga Sekulic novi spot

Iznad Goge dominirao je veliki luster vredan čak 200.000 evra. Sigurni smo da nijedna naša pevačica nema tako skupocen element u nekom svom spotu, pa je Goga po tome opravdala naziv svoje pesme jer jeste „oborila rekord“.

Čitaj još  Ekrem Jevrić napravio selfi sa Igbalom posle seksa!

Spot se nalazi u fazi montaže i za nekoliko dana biće premijerno prikazan.

izvor: Kurir

Leave a Reply