alen azaric diskvalifikacija

U drugom rijalitiju diskvalifikovan učesnik

Zbog toga što nije poštovao odredbe ugovora, učesnik je odmah morao da napusti vilu u Zemunu.

Alen Azarić diskvalifikovan je iz rijalitija popularnog rijalitija. Kako su saopštili sa televizije, Alen je diskvalifikovan zbog toga što se oglušio o ugovorom propisana pravila o učešća u rijalitiju.

Azarić je, kako su naveli iz produkcije, u poslednje vreme počeo da postavlja razne ultimatume i ucenjuje produkciju, tražeći, između ostalog, da pojedini učesnici, sa kojima ima lični sukob budu izabačeni.

Produkcija, naravno, na to nije htela da pristane.

– Poenta našeg zabavno humorističkog programa je u tome što su učesnici različiti i mi tokom trajanja rijalitija pratimo njihove profile u različitim situacijama. Njihova slaganja, neslaganja, zaljubljivanje, rasprave, humor… Za nas su svi učesnici jednaki i produkcija ne dozvoljava nikakve ultimatume pojedinaca. Naša televizija poštuje ugovore, a to se očekuje i od učesnika. Niko nije povlašćen, jer, program ne zavisi od pojedinca, nego od svih učesnika, koji čine rijaliti seriju. Jedni odlaze, drugi dolaze – saopštili su iz produkcije.

Azarić neće više moći da se vrati u vilu.
Za razliku od saopštenja produkcije, u Alenovoj Fejsbuk grupi osvanuo je večeras drugačiji status:

– U želji da prvi saznate istinu i nenasedate na dezinformacije, obaveštavamo Vas da je doktor Alen Azarić danas napustio rijaliti program. Dakle, doktor Azarić NIJE DISKVALIFIKOVAN, kako su se pojavile glasine, nego je SVOJEVOLJNO NAPUSTIO ovaj rialiti program… Razloga za to ima više… Prvenstveno nije ispoštovan dogovor, a kao ostale razloge navodimo atmosferu koja vlada u vili i potpuno različite karaktere, među koje se doktor Azarić ne uklapa, jer nije iz te priče. Podsećamo Vas da je doktor Azarić u ovaj rijaliti ušao samo iz jednog razloga, a to je da kaže ljudima kako svako treba da ima izbor na lečenje i da niko ne sme da bude prisiljen na nešto što ne želi, kada je lečenje u pitanju. Zahvaljujemo vam za svaku poruku podrške i lepu reč. Sve smo pročitali i tvrdimo Vam da će ih sve i doktor videti. Sutra u toku dana ćete čuti i zvaničnu izjavu za medije, od strane doktora Azarića, zašto je doneo ovakvu odluku i koji su sve razlozi za to – stoji u saopštenju.

Čitaj još  Farma: Izabran prvi finalista na imanju!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply