trudna ana nikolic

Trudna Ana Nikolić završila u bolnici!

“Dođite hitno! Mojoj trudnoj prijateljici nije dobro, uplašena je”, glasio je poziv koji je privatnoj klinici uputila pevačicina drugarica.

Ani Nikolić pozlilo je juče kad je čula da je njen suprug Stefan Đurić Rasta učestvovao u tuči, zbog čega joj je skočio pritisak, pa je morala da interveniše Hitna pomoć!

Kako dnevni list ekskluzivno saznaje, pevačicina prijateljica je preksinoć oko 21 sat pozvala urgentno odeljenje jedne privatne klinike, dala im adresu i rekla im da hitno dođu jer je njenoj drugarici koja je u sedmom mesecu trudnoće jako loše. Izvor sa klinike ispričao nam je da pevačica imala veoma visok pritisak i da je to najverovatnije posledica stresa.

– Kad je naša ekipa stigla kod Ane u stan, ona je sedela u dnevnoj sobi i društvo joj je pravila drugarica koja je i pozvala našu kliniku. Ana nam je rekla da još od popodnevnih sati oseća glavobolju, da je u sedmom mesecu trudnoće i da je zato dodatno uplašena. Odmah smo joj izmerili pritisak, koji je za njeno stanje bio izuzetno visok – 174 sa 98! Kako nam je ona sama rekla, nikada nije imala veći od 110 sa 80. Nije mi delovalo da je uspaničena, mada nam je rekla da će se sutradan javiti svom lekaru jer ne želi ništa da rizikuje zbog trudnoće – kaže sagovornik.
Prema njegovim rečima, poznatoj pevačici je lekarska ekipa odmah dala lek.

Čitaj još  Tanja Savić uzela unapred honorar pa pobegla u Australiju?!

– Primila je injekciju „metildopa“, koja je delovala posle desetak minuta. Pritisak joj je brzo pao na 140. Za svaki slučaj, naš lekar joj je propisao i tablete „metildopa“ od 250 miligrama ako joj ponovo ne bude dobro. To je jedini lek za pritisak koji trudnice mogu da koriste – zaključio je izvor s klinike.

U toku jučerašnjeg dana više puta smo zvali Anu Nikolić, ali ona se nije javljala na svoj mobilni telefon.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply