Tozovac: Dragana Mirković je nevaspitana!

“Nevaspitano je da tako nešto bilo ko izjavi. Ona na taj način vređa svoje kolege. Za nju važi ona izreka: pevajte usta da niste pusta”, rekao je Tozovac.

Tozovac

Pevačica Dragana Mirković iskritikovala je svoje kolege zbog toga što organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da daju svoj novac ugroženima od poplava.

– Trudim se da dam koliko mogu a ne da organizujem humanitarne koncerte. Ne mogu sad dodatno i za to da uzimam pare, od i ovako siromašnog naroda – rekla je Dragana.

Upravo ta njena izjava razljutila je njenog starijeg kolegu Tozovca, koji će večeras nastupiti na humanitarnom koncertu u beogradskom Centru Sava, koji organizuje RTS.

– Nevaspitano je da tako nešto bilo ko izjavi. Ona na taj način vređa svoje kolege. Za nju važi ona izreka: pevajte usta da niste pusta. Bolje bi joj bilo da metne katanac na usta i da ćuti, a kad ih otvori, onda neka samo peva. Ja nju poštujem, ali ovo je previše. Pa ako ima toliko para neka da, a mi ćemo i dalje na ovaj način da pomažemo – poručio je Tozovac.

Čitaj još  Policija na tragu ubici stradale pevačice?!

izvor: Puls

Leave a Reply