topalko festival

Topalko se obrukao izjavom o humanitarnim porukama! (VIDEO)

Milan Topalović razočarao javnost rečima da ne želi da pomaže mališanima SMS-om jer smatra da je dovoljno to što je snimio pesmu.

Milan Topalović Topalko obrukao se na finalnoj večeri petog Grand festivala, i to zbog svoje nesmotrene izjave.

Naime, pevač je u živom prenosu rekao da neće da šalje poruke za humanitarnu pomoć, već da to treba da rade drugi.

Ova njegova rečenica šokirala je prisutne i zbunila voditelja Tihomira Tepića, koji je pokušao da izvadi situaciju, ali ga je spasla režija pošto je sliku vratila na scenu.

Tihomir i Topalko

– Poruke? Ne, nisam ih slao. Ako sam pesmom naterao nekog da je pošalje, to je uspeh. Ja sam održao 100 humanitarnih koncerata za pet godina, a vi to i ne znate – rekao je folker, koji jedini nije izašao na scenu posle proglašenja pobednika.

Inače, ovogodišnji festival nosio je naziv „Budi human“, a sav prihod od poruka otišao je na račun fondacije Novi Beograd, čiji je predsednik Aleksandar Šapić. Pored gledalaca, svi učesnici manifestacije, osim Topalka, slali su poruke i to pokazali u prenosu. Na taj način dali su doprinos da za vreme trajanja finala stigne 102.000 poruka. Topalko u tome sigurno nema udela.

Ćerka i voditelj brane Topalka na društvenim mrežama!

Ubrzo pošto se pojavio snimak Topalkove sporne izjave i medijima pronela vest, proradile su društvene mreže. Prvo je voditelj Tihomir Tepić dao saopštenje u vezi sa pomenutom izjavom i čak slagao, iako postoji snimak! Upravo je njemu Topalko odgovorio da nije slao poruke, da bi Tihomir danas napisao kako je pevač zapravo celo veče slao humanitarne SMS poruke i tako pokušao da ga ‘izvadi’.

Čitaj još  Severina na originalan način čestitala Igoru rođendan!

Helena Fesjbuk

A potom se oglasila i Topalkova ćerka koja je podelila Tihomirov status, koji vam prenosimo u celosti:

– Dragi moji prijatelji, novinari i svi koji su gledali peti Grand festival. Moraću da stanem u odbranu Topalka, za kojeg sigurno i pouzdano znam da je veliki humanitarac, i to tvrdim kao neko ko ga lično poznaje, da je njegova izjava bila nepromišljena i da je slao poruke sve vreme tokom festivala, misleći na to da treba uvek biti human a ne samo to veče, nije se izrazio kako treba, nećemo mu to uzeti za zlo – napisao je Tihomir Tepić.

Pogledajte snimak gde je Topalko odgovorio na pitanje da li je slao humanitarne poruke:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

One comment

Leave a Reply