jelena karleusa gola

TOP 5 estradnih ličnosti bez gaćica! (FOTO)

U današnje vreme vlada trend – što manje garderobe, to manje smetnji i time bolji nastup, ili emisija! To čak podrazumeva i donji veš, koji modernim srpskim pevačicama više nedostaje nego pristaje.

Za vas smo izdvojili Top 5 javnih ličnosti, mahom pevačica, bez gaćica kojima nije problem da se u javnosti pojave u ultra-kratkim ili uzanim haljinama ispod kojih ne nose veš.

Jelena Karleuša – plavokosa pevačica bojkotuje donji veš, jer, kako je rekla, najbolje se oseća potpuno gola. To njenim fanovima uopšte ne smeta, pa se vesele svakom novom nastupu ili fotki na društvenim mrežama.

Seka Aleksic bez gacica

Sledeća pevačica kojoj nije svojstveno svakodnevno skidanje, ali ume ponekad da iznenadi jeste Seka Aleksić. Aleksićeva se na rođendanu jednog magazina pojavila u providnoj haljini, koja je jasno pokazivala da ispod ne nosi veš.

Natasa Bekvalac bez gacica

Nataša Bekvalac voli da provocira stajlinzima. Uglavnom ih radi Kristina Bekvalac, koja najbolje zna šta njenoj sestri pristaje.

Voditeljka Sanja Kužet poznata je kao smerna i fina devojka. Zgodno telo uglavnom je skrivala iza zatvorenih i dužih haljina, a onda je odlučila da je vreme da pokaže adute. Obukla je veoma umerenu, ali ipak provokativnu haljinu do poda, kojom je pokazala koliko seksi može da bude.

Čitaj još  Maya Berović: Pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)

Sanja Kuzet bez gacica

Predvodnica bezgaćica svakako je starleta Anastasija Buđić koja je sve šokirala haljinom u kojoj se pojavila na otvaranju “Farme”.

Anastasija Budjic bez gacica

izvor: Telegraf

Facebook komentari

Leave a Reply