tony cetinski sa decom

Tony Cetinski proveo dan sa decom sa Daunovim sindromom (FOTO)

Poznati muzičari sudjelovali su u snimanju kalendara “Veliki i mali” kojim se prikuplja novac za djecu s Daunovim sindromom.

Marko Tolja i Tony Cetinski neke su od zvijezda koje su se ove godine priključile snimanju kalendara Velike i male zvijezde, kojim se prikupljaju sredstva za izgradnju Centra za djecu sa sindromom Down. Ovaj dvojac koji već godinama pomaže Udruzi Down Međimurske županije sudjelovao je u sedmom danu snimanja.

Marko Tolja okupio je svoj mali sastav u skrivenom dvorištu čakovečke gradske jezgre – Lena i Brunela na gitarama te Sara na bubnjevima, dok ih je poznati glazbenik vodio na saksofonu.

Tony Cetinski je u društvu malog Matea balonima od sapunice ispunio središnji gradski trg.

Marko Tolja sa decom sa Daunom

– To su djeca s kojom se družimo već godinama – u Zagrebu, Čakovcu. U Varaždinu su nam došli na koncert. Sjećam se druženja nakon koncerta. Tko poznaje senzibilitet, tko poznaje karakter te djece – tu je puno ljubavi, zafrkancije, smijeha i blaženo se čovjek osjeća s njima – kaže Cetinski.

Inicijatorica projekta Tamara Peras ističe da se nastavlja uspješan projekt koji je pokrenut prije dvije godine i na kojem su se odazvali mnogi ljudi dobra srca. Kalendar je prodan u više od 8 tisuća primjeraka i prikupljeno je 200 tisuća kuna (oko 26.000 evra). Akcija je pokrenuta nakon apela roditelja zbog tromosti institucija, kako bi svako dijete s Downovim sindromom imalo potrebnu njegu i rehabilitaciju.

Čitaj još  Ivana Banfić se povukla sa estrade da završi fakultet!

izvor: Vecernji.hr

Leave a Reply