Toni Cetinski neprekidno pomaže ugroženima!

Poznati pevač je otkazao koncerte kako bi pomagao žrtvama poplave.

Toni Cetinski humanista

Toni Cetinski svakodnevno nosi humanitarnu pomoć u prihvatilišta, gde osim materijalne pomoći donosi i dobro raspoloženje. Tako je sve ganuo trenutak Tonijevog susreta sa desetomesečnom devojčicom Almedina Pezerović iz Gunje, koju je s roditeljima vojska evakuisala čamcima pošto im je kuća doslovno nestala pod vodom. Almedina je obavila ruke oko Tonijevog vrata i čupkala ga za bradu.

– Najradije bih je poveo sa sobom – rekao je Toni Cetinski (44) supruzi Dubravki (29).

Toni sa devojcicom

Zbog poplava koje su pogodile istočnu Hrvatsku muzičar je otkazao koncert u Dizeldorfu. Odmah je napunio kamion s odećom, patikama, higijenskim potrepštinama, vlažnim maramicama, pelenama, cuclama i vodom. Sa suprugom Dubravkom otišao je u Županju. Nakon toga posetio je centar za prihvatilište u Cerni pokraj Vinkovaca. Na društvenim mrežama, muzičar poziva obožavatelje da se uključe u akciju.

– Hteo sam pomoći ljudima koji su ostali bez ičega. Ne mogu ni zamisliti njihovu tragediju. Želio sam biti i s ovom djecom ovdje i čestitati svima koji danonoćno rade da umanje posljedice ove katastrofe – rekao je pevač.

Čitaj još  Zvezde Granda u tajnoj vezi!

izvor: 24sata.hr

Leave a Reply