nenad okanovic tlzp

TLZP: Pobednik Nenad Okanović, nagradu poklonio autističnoj deci!

Pobednik četvrte epizode šou Tvoje Lice zvuči poznato je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom za njihovu ekskurziju.

Omiljeni šou program humanitarnog “Tvoje lice zvuči poznato“ iz nedelje u nedelju sve je uzbudljiviji!

Pobednik četvrte epizode šou “Tvoje Lice zvuči poznato” je Nenad Okanović. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra jednom Udruženju, tačnije deci sa autizmom za njihovu ekskurziju.

Da se smejete do suza, zabavite, ali i naježite koliko su realne imitacije pobrinulo se i ove nedelje deset veličanstvenih takmičara, kao i sjajan tim koji stoji iza ovog šou programa. Četvrta epizoda odvela nas je na svetsku scenu, vraćtila nas u neka dobra stara vremena i napravila veče dobre zabave za celu porodicu.

Takmičari su se ozbiljno potrudili da imitiacije dovedu do savršenstva, maske su spremne, scenografija blista, dobro poznat žiri, među kojim se kao gostujući sudija našao Tonči Huljić, je zauzeo svoje pozicije, tako da Marija i Bojan mogu da otvore još jednu spektakularnu epizodu.

Čitaj još  Parovi: Lepa Lukić pred ukućanima simulirala seks!

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović – ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua!

Imitacije za sledeću nedelju:
– Keba – Blues Brothers
– Tanja – Dragana Mirković
– Okanović – Blues Brothers
– Čipi – Alen Islamović
– Ivan – Bajaga
– Neda – Riblja čorba
– Elena – Dženifer Lopez
– Jelena – Vesna Zmijanac
– Bane – Metalika
– Katarina – Psy

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply