bane mojicevic pobednik

TLZP: Pobednik Bane Mojićević nagradu poklonio fondaciji ‘Budi human’!

Pobednik je odlučio da nagradu od 25.000 evra pokloni humanitarnom fondu Novi Beograd – ‘Budi human’.

U velikom finalu spkektakularnog šoua “Tvoje lice zvuči pozanto” za glavnu nagradu od 25.000 evra borilo se petoro takmičara, a pobedu je odneo Bane Mojićević.

Pobednik je odlučio da nagradu od 25.000 evra pokloni humanitarnom fondu Novi Beograd – Budi human.

– Hvala svima koji su učestvovali u stvaranju i realizaciji ovog programa. Hvala svima koji su gledali i glasali. Znate zašto smo mi ovde – rekao je Bane.

Drugo mesto je osvojila Elena Risteska, trećeplasirana je bila Katarina Bogićević, četvrto mesto je osvojila Jelena Gavrilović, dok je Nenad Okanović zauzeo peto mesto.

Petoro finalista vredno je vežbalo kako bi u samoj završnici pokazali svoje najbolje imitacije do sada. Kako su naglasili, ne opterećuju se mnogo oko pobede, jer je ovo sve deo zabave koja za cilj ima humanitarni karakter, te da će se istim žarom radovati sa onim učesnikom koji bude osvojio najviše glasova publike i 25.000 evra.

Žiri je večeras bio u nešto izmenjenom sastavu pa su tako i dalje bili tu Ivan i Đura, dok su Mariju Mihajlović, koja je ranije iznela niz kritika na račun “Prve” i navodnog favorizovanja Baneta Mojićevića, zamenile specijalne gošće: Ivana Maksimović, Milica Mandić, Maša Anić

Jelena je i ovog puta imala zanimljiv izazov – Majli Sajrus i čuveni hit „Wrecking ball“. Zgodna glumica u potpunosti je prenela na scenu atraktivni spot kontroverzne svetske muzičke zvezde i ne krije da se raduje ovom izazovu.

Čitaj još  Gastoz i Gorana otkrili sve detalja njihove veze (VIDEO)

Bane se našao u ulozi kralja pop muzike Majkla Džeksona izvodeći predivnu pesmu „Earth song“.

Oki je još jednom sve razveselio i doneo dobru energiju pesmom „Ženi nam se Vukota“ grupe Zabranjeno pušenje.

Katarini će se ostaviti želja da postane princeza te će nam se na scenu doneti predivnu numeru iz bajke „Pepeljuga“.

Vatrena Elena ponovo će biti na svom terenu, imitirala je svetsku zvezdu Biojnse i izvela numeru „End of time“.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply