tanja savic kao rijana

TLZP: Pobednica Tanja Savić poklonila ček svojoj Osnovnoj školi!

Mnoge svetske i domaće zvezde našle su se na sceni najpopularnijeg šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući sjajnim imitacijama 10 talentovanih takmičara.

Pobednica večerašnje epizode Tanja Savić odlučila je da svoju nagradu od 1.000 evra pokloni svojoj Osnovnoj školi “Ivo Andrić” u Radincima kod Smedereva za renoviranje. Tanja se večeras našla u ulozi popularne pevačice Rijane.

Kad je u pitanju lepotica sa Barbadosa, kontroverzna Rijana, onda u nastupu nema mesta ni za tremu ni za stidljivost. To je dobro znala Tanja Savić kada se prihvatila ove uloge te je odlučno izašla na scenu. Otpevala je dve Rijanine pesme, a svoj nastup započela je sedići na grani visokog, razgranatog drveta. Kada je doskočila na čvrsto tlo, nastavila je pesmu i ples u vrelom Rijaninom ritmu zavodljivo uvijajući kukovima.

– Bilo je božanstveno, divna si bila – oduševljena je bila Marija.
Kaliopi je rekla da je definitivno Tanja Savić rođena za ovu vrstu muzike. Makedonska pevačica iskoristila je priliku da se lično obrati Tanji rekavši da je sigurna da ona može mnogo više nego što i sama veruje.

Đura je ponovo zasmejao publiku kada je ispričao anegdotu kako je upoznao Rijanu u liftu iako tada nije znao da je to popularna pevačica. Ipak primetio je da je ova naša Rijana viša, lepša i da bolje peva.

Pohvale su stigle i od Ivana:

– Super si bila, odlično si pevala, ja sam bio oduševljen.

Mnoge svetske i domaće zvezde našle su se na sceni najpopularnijeg šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući sjajnim imitacijama 10 talentovanih takmičara.

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović – ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua!

Imitacije za sledeću nedelju:

Katarina – Šakira
Čipi – Roki horror šou
Elena – Karmen
Bane – Dino Merlin
Jelena – Majkl Džekson
Ivan – Roki horror šou
Keba – Cune Gojković
Oki – Čarli Čaplin
Neda – Ksenija cicvarić
Tanja – Madona

Neda rasplakala Kaliopi!

Pred očima Kaliopi, Neda je otpevala njenu pesmu „Crno i belo“ koja ju je odvela na Evroviziju.

Odlična transformacija, interpretacija i pogođena boja s peskom u glasu u srce su pogodili Kaliopi koja je svoje divljenje izrazila tako što je na kraju izašla na scenu i izgrlila i izljubila Nedu. Zajedno sa njom, Kaliopi je otpevala nekoliko stihova Nedinog hita “Zora je“.

Neda se zahvalila produkciji što je dovela Kaliopi, dok specijalna članica žirija nije mogla da sakrije suze uzbuđenja.

– Prethodnih nedelja zaboravili smo koliko Neda čarobno peva i koliko je lepo kada joj daju numeru da pokaže šta zna – bio je otvoren u pohvalama Ivan.

Čitaj još  Bane Mojićević: Nemam omiljenu imitaciju, sve su mi drage!

Đura se samo složio sa Ivanovim komentarima, ali je morao da podeli sa publikom svoju zbunjenost kada su se na sceni pojavile dve Kaliopi jer tada nije mogao da razazna koja je prava.

Marija je priznala da ju je Neda „potpuno razvalila“, dodavši da je ovo vokalno bilo Nedino najbolje izvođenje do sada.

Tanja plakala zbog Džastina Timberlejka!

Pesma “Mirrors“ MTV zvezde Džastina Timberlejka bio je prvi “domaći“ zadatak za Baneta bez mane, kako ga je Marija Kilibarda od milošte nazvala. I u ovom pojavljivanju, Bane je uspeo kompletno da uđe u ulogu i da skine boju vokala i gestikulaciju zvezde u koju se transformiše, pokazavši da je ozbiljan imitator.

Usledilo je i iznenađenje – na sceni su mu se pridružili drugari iz prve sezone šou programa „Zvezde Granda“ Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš, Darko Filipović i Nemanja Nikolić. Svi zajedno su otpevali veliki hit Džastinove grupe „NSYNC“ i sjajnom koreografijom podigli publiku na noge.

Tanju Savić je ovaj nastup pogodio u srce i nije mogla da zaustavi suze. Grandovci su pohvalili ovaj šou i poželeli da Bane bude najbolji, a Stevan se našalio sa svojim drugarom i dodao da ako ima nameru da pobedi da ih više ne zove.

Sa žirijskih stolica prvi se oglasio Đuro.

– Ti si stvarno komad, komadina pevač. Vidim da se beskrajno zabavljaš. Čestitke iskrene – kazao je.
– Ovo je bila jedna svetla tačka, puna pozitivne energije. Ovo je bilo i vrhunski otpevano, ali se osetila i pozitivna energija. Bane, ti si si bio sav muzika – probala je rečima da dočara svoje oduševljenje Kaliopi.

Pohvalama se pridružila i Marija dodavši da je ovo za Baneta bio najteži vokani zadatak.

A Ivan je priznao da se ludo zabavljao dok je gledao Nemanju Nikolića koji se zadihao igrajući na sceni.

izvor: Kurir, Prva

Leave a Reply