tlzp ivan jevtovic

TLZP: Ivan Jevtović pobednik, Bane Mojićević pokupio sve pohvale!

Glumac je oduševio sve nastupivši vrlo samouvereno u ženskom donjem vešu sa sve halterima.

Bliži se finale najgledanijeg šou programa u regionu “Tvoje lice zvuči poznato”, kada ćemo saznati ko će osvojiti 25.000 evra i proslediti ih u humanitarne svrhe, a sa svakom epizodom stižu nova iznenađenja od naših takmičara.

A da li su imitacije pogođene i koliko su takmičari bili na visini zadatka ovoga puta pored sjajne trojke Ivana Ivanovića, Branka Đurića Đura i Marije Mihajlović procenjivala je glumica Danica Maksimović. Ona je rekla da je ovaj šou nešto senzacionalno što vredi ispoštovati i jedva je čekala da budeo deo cele priče.

Pobednik 10. epizode šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ je Ivan Jevtović. On je nagradu od 1.000 evra prosledio domu za lica ometena u razvoju u Jabuci kod Pančeva.

Ivan Jevtovic

– Došao je konačno red i na mene! Svi smo dobili po jednu priliku da dobrotvorno namenimo taj novac koji postoji kao deo pobede. Zaista nije bitno ko će da pobedi, svi su divni i fantastični u svakoj epizodi i neverovatno se trude – rekao je Ivan.

Svoju nagradu Ivan je dodelio Domu za osobe ometene u razvoju i dodao je da humanost ispred svega.

– Drago mi je, jer mislim da će ljudima iz ljudima iz Doma „Srce u jabuci“ koji se nalazi u opštini Pančevo to i te kako koristiti.

Glumac ne krije da mu je u večerašnjem izvođenju dosta pomogao Čipi, jer je odradio zahtevniji deo zadatka.

– Bilo mi je mnogo lakše što sam na sceni bio sa Čipijem, jer je on u pozorišnom smislu uradio mnogo veći deo posla, imao je tri lika, presvlačenja, tri različite numere ali je pesma „Ljupki transvestit“ nešto sa čime publika može da se upozna. Radi se o velikom holivudskom filmu, „treš“ hitu, koji je zapravo začetnik tog filmskog talasa.

Trenutno se na prvom mestu na rang listi nalazi Jelena Gavrilović, dok je u stopu prati Branislav Mojićević. Ko će se naći u finalnoj emisiji saznaćete već sledeće nedelje, a do tada žiri je taj koji drži konce u svojim rukama.

Imitacije za sledeću nedelju:

Keba – Lady Gaga
Ivan – Stromae
Tanja – Neda Ukraden
Neda – Madonna
Jelena – Florence ande the Machine
Čipi – Muse
Oki – Rambo Amadeus
Bane – Aca Lukas
Elena – Sia
Katarina – Christina Perri

Bane Mojićević razvalio kao Dino Merlin!

Bane je dobio zadatak da imitira jedan od najpoznatijih vokala Bosne i Hercegovine – Dina Merlina. Specifičan po svom pevanju i nastupu naizgled se činilo da je Bane dobio težak zadatak. Ali scena je bila njegova. Sa maskom kojom je izuzetno podsećao na Merlina, skidanjem svakog njegovog pokreta, i perfektnom glasovnom imitacijom pokazao je da je veoma talentovan i da je svaki zadatak za njega izazov koji pobeđuje. Žiri je bio fasciniran Banetom.

Bane kao Dino Merlin

– Ti stvarno nisi normalan, skinuo si ga fantastično. Neverovatno, fenomenalna imitacija. Svaki pokret, svaki glas, svaki šum, sve je bilo na svom mestu. Nemam reči, u nulu si ga skinuo – rekao je oduševljeno Đuro.

Onda se Bane nadovezao na Đurov komentar i otkrio jednu tajnu:

– Malopre u šminkernici mi kaže Đuro, zalepi donju usnu za zube i ne pomeraj je, to je taj rad. Zaslužan je zato mnogo za ovaj divan nastup večeras.

Marija je rekla da je Bane opet pokazao da je ovaj šou pravo mesto za njega.

– Hvala ti što sa nama deliš svoje divne talente. Vokalno fantastična transformacija, a umeđuvremenu smo otkrili da odlično igraš, plešeš, glumiš. Razmisli da ne ostane tvoja karijera samo na pevanju, već da se širiš u raznim pravcima – rekla je Marija.

Čitaj još  TLZP: Pobednik Nenad Okanović, nagradu poklonio autističnoj deci!

Danica je takođe bila oduševljena.

– Ja želim da se poklonim ovom mladom gospodinu. Bilo je zaista uzbudljivo i srećna sam što sam deo ove priče – rekla je Danica.

I Ivan je za kraj samo potvrdio da je Bane odličan imitator što je pokazao više puta u ovom šou programu i dodao da mu je bilo fascinantno kako je svoj glas prilagodio načinu pevanja Dina Merlina.

Tanja Savić se snašla odlično u ulozi Madone!

Tanja je ovoga puta u ulozi ikone popa Madone,a peva pesmu „Beautiful killer“. Tanja se potpuno uživela u ulogu i svakim pokretom i odličnim pevanjem na koji smo od nje navikli dočarala nam Madonu u punom sjaju. Rekla je da mora da bude drska i bezobrazna kao Madona, a s obzirom na to da se iz emisije u emisiju zaista trudi da svaki zadatak odradi maksimalno dobro, tako je i ovde ispunila očekivanja.

Tanja kao Madona

Sudeći po reakciji žirija, bila je odlična.

– Imali smo malih problema u vezi sa ovom numerom. Madona je slobodna, suviše. Tanja je više stidljiva, pa smo morali malo da razbijamo predrasude. Bio je problem to izlaženje, halteri, Tanja to baš ne voli mnogo. Ali Tanja odlično ti to stoji i ne brini. Madona da je tako razmišljala nikada ne bi bila Madona. Ona ruši sve predrasude – rekla je Marija.

Đura je dodao da je sve teklo glatko, nije primetio nikakav problem i smatra da je koreografija bila odlična.

– Jedino to crno između zuba sam primetio ali mislio sam da si jela čokoladu pre nastupa – kazao je Đuro.

– Đuro je gladan, sanja čokoladu. Tanja, ti si jedno veoma darovito biće i meni je drago što si ušla u ovaj šou program baš zbog toga što kažu da si bila stidljiva. Na kraju sve to dođe tamo gde treba. Da se malo razbije terma i predrasude o kojima je govorila Marija. I mislim da je tebi ova Madona baš legla i da je dobro da pokažeš i neku drugu Tanju Savić – kazala je Danica.

Ivan je u svom stilu prokomentarisao da Tanja izgleda veoma lepo i lepo miriše.

– Taj razmak između zuba kad su ti pravili sigurno su ti rekli da se to skida veoma lako. E pa slagali su te. Imao sam to iskustvo u finalnoj epizodi prošle sezone TLZP-a, kada sam imitirao Đavola. I dalje sam đavo ali više nemam to crno na zubu. Ovo je bio jedan od tvojih najboljih nastupa, legla ti je i numera, sve je nekako bilo prirodno. Zaista nisam primetio nikavu nelagodnost na tebi. Da je sramota biti go, ljudi bi se rađali obučeni. Uživaj u svojoj lepoti i u svojoj karijeri – maksimalno je Ivan podržao Tanju.

izvor: Prva

Leave a Reply