cipi tlzp

TLZP: Čipi pobednik oduševio kolege i žiri!

Bilo je velikih pevačkih i glumačkih iznenađenja, odličnih maski, vrhunskih imitacija…

Mnoge svetske i domaće zvezde našle su se na sceni najpopularnijeg šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” zahvaljujući sjajnim imitacijama 10 talentovanih takmičara.

Bilo je velikih pevačkih i glumačkih iznenađenja, odličnih maski, vrhunskih imitacija, a šou je stigao tek na pola puta. I sedma epizoda obećavala je dobru zabavu.

Tanja Savic kao Toni i Zeljko

Posle sabiranja rezultata, pobednik sedme epizode šoua “Tvoje lice zvuči poznato” je Zvonko Pantović Čipi. On je odlučio da prosledi ček od 1.000 evra Domu za nezbrinutu decu “Mladost” u Kragujevcu.

Marija i Bojan su najavili dobar provod, a da sve bude začinjeno iskrenim i duhovitim komentarima kao i do sada pobrinuo se tročlani žiri: Ivan Ivanović, Branko Đurić Đuro i Marija Mihajlović, kao i gostujući žiri.

Ovoga puta čast da ocenjuje takmičare pripala je Željku Joksimoviću, koji nije slučajno baš u ovoj epizodi. Željko je rekao da se raduje i nada se da će uživati.

Voditelji su se osvrnuli na rang listu na kojoj trenutno vodi Branislav Mojićević, dok je na drugom mestu Jelena Gavrilović.

Saban Saulic i neda Ukraden

Najviše pohvala je dobila Jelena sa imitacijom Tozovca, pa zatim Tanja koja je imitirala dva pevača – Tonija Cetinskog i Željka Joksimovića, a najlošiji utisak je ostavio prošlonedeljni pobednik Bane Mojićević sa imitacijom Končite Vurst. Pre samog nastupa on je izjavio da mu je ovo bila najneprijatnija uloga i bio je sasvim ravnodušan na komentare žirija povodom ovog nastupa.

Čitaj još  Neda Ukraden: Trebalo je pre da se skinem, bila bih popularnija!

Bane Mojicevic kao Koncita Vurst

Specijalni gost u emisiji bio je Šaban Šaulić, pošto je Neda Ukraden imala zadatak da upravo njega imitira. Njih dvoje su zajedno otpevali njegov veliki hit “Dođi da ostarimo zajedno”.

izvor: Prva, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply