keba kao lejdi gaga

TLZP: Bane, Jelena, Katarina, Oki i Elena idu u finale!

U napetoj polufinalnoj emisiji, dalji plasman u finale izborilo je petoro takmičara i to zahvaljujući žiriju, ali i publici koja je glasala preko sms poruka.

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo znati ime pobednika druge sezone spektakla “Tvoje lice zvuči poznato”. Žiri je u standardnom sastavu, a pridružio im se Konstantnin Kostjukov, baletan i koreograf.

Bane, Keba, Elena, Čipi, Ivan, Jelena,Katarina, Neda, Oki, Tanja su u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara, čuli i glas publike koja je glasala sms porukama.

Petoro finalista se bori za nagradu od 25.000 evra: Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Katarina Bogićević i Elena Ristesteska.

jelena gavrilovic kao florence

Iako je došlo do male zabune kod proglašenja finalista, ipak se sve uspešno završilo. Zato što je čak 5 takmičara imalo isti broj glasova, prednost su dobili oni koji imaju veći broj glasova publike. Tako su u finale prošli: Bane, Jelena, Okanović, Katarina i Elena.

Jelena Gavrilović, već sjajna glumica, pokazala se i kao sjajna pevačica i imitatorka.

– Ne znam sta da kažem, sve je bilo neizvesno. Publika je glasala raznoliko, to ne može da se predvidi. U svakom slučaju sam srećna što sam u finalu. Vidimo se u seledećoj emisiji i opet imam zadatke da spremam – rekla je Jelena srećna što se druženje nastavlja.

Elena Risteska, makedonska pevačica se odlično snašla u TLZP i zasluženo prošla u finale.

– Vrlo se čudno osećam. Kako je sve bilo u ovoj emisiji večeras, nisam očekivala da ću ući u finale. Iako me izdao glas zbog zdravstvenih problema, ipak sam se našla u finalu. Drago mi je zbog toga, ali sve je ovo šou i u humanitarne svrhe – ispričala je Elena.

Ivan pohvalio Tanjinu imitaciju Nede Ukraden!

Tanja Savić imala je zadatak da imitira pevačicu, i to svoju koleginicu iz takmičenja, Nedu Ukraden.

tanja kao neda

– Tanja, ovo je fantastično, mislim i da će se Neda složiti – rekla je Marija.
– Bilo je neverovatno videti kako Madona čestita Nedi – dodao je Đuro.
– Ja mislim da je ovo pun pogodak u svakom smislu – pohvalio je Konstantin Tanju.
– Stvarno izgledaš kao Nedina mlađa sestra. Meni se čini da si malo imala problema sa glasom. Legla ti je pesma, uživala si. Ja bih imao tremu da imitiram Nedu pred Nedom – bio je iskren Ivan.

Bane zasenio Šašićevu imitaciju Lukasa!

Prošlogodišnji nastup Željka Šašića u TLZP prepričava se i danas, a to će sasvim sigurno biti slučaj i sa večerašnjom Banetovom imitacijom istog izvođača.

bane i aleksa

Bane Mojićević pokazao je da je kralj imitacije. On je zapalio scenu TLZP imitirajući svog kolegu Acu Lukasa, a prava eksplozija oduševljenja dogodila se kada je u studio ušla Ceca Ražnatović, koju je odlično imitirao Aleksa Jelić!

– Super pogodak sa likom, jer Aciku jako poštujem i volim – rekao je Bane pre nastupa.

Iznenađenje je bio Aleksa Jelić, koji je učestvovao u prvoj sezoni humanitarnog šoua, koji se prerušio u Cecu Ražnatović i otpevao duet sa Lukasom “Ne zanosim se ja”.

– Bane se nikada nije zanosio. Mi nemamo nikakvih problema. Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti i za sve navijam podjednako. A pogotovo kad je neko jako dobar. Ti si fenomenalan pevač i meni je žao što smo čekali 10 godina na tebe i nadam se da ćeš dobiti ulogu na filmu ili seriji – rekla je Marija i prilikom glasanja ostala pri svojoj reči i dala mu samo dva poena.

Čitaj još  TLZP: Maestralni Bane Mojićević osvojio 1.000 evra, Čola oduševljen!

bane kao aca lukas

I Đura je bio oduševljen glumačkim sposovnostima mladog pevača:

– Ne poznajem opus dotičnog pevača, mada mi je teško verovati da je to tačno tako.

– Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Pas pokakio, pas polizao. Mislim da si izvandredan – zaključio je Ivan i prilikom glasanja Banetu dao 10 poena.

Aca Lukas je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju Baneta u “njegovoj koži” uz koju je napisao: “Bane objasnio”!

Ivanović se gušio od smeha zbog imitacije Ledi Gage!

Dragan Kojić Keba još jednom svojom imitacijom potpuno je zapalio internet i društvene mreže! On je u polufinalnoj emisiji šoua “Tvoje lice zvuči poznato” imitirao svetski poznatu divu Ledi Gagu, a nastup je bio i više nego zanimljiv.

keba kao lejdi gaga

Na scenu su izašli plesači u crnim odorama i nosili kovčeg u kome je bio Keba. Kada je u jednom momentu izašao, u studiju su svi dobili napad smeha.

Keba je svoju imitaciju odradio maksimalno profesionalno, dok se Ivan Ivanović čak rasplakao od smeha dok ga je gledao.

ivan ivanovic suze

– Bez obzira da si narodnjak ili nisi, ti si dokazao da si ozbiljan Bog – rekao je Ivan Kebi.
– Ovo je najteži zadatak koji je iko dobio – bio je iskren Konstantin.
– Ja ne znam šta da kažem! Mene je tebe strah! Ovo je ludilo, zombi Ledi Gaga, nadrealno totalno. Ti se prevazilaziš – oduševljen je bio Đuro.
– Nije mi bio jasan ovaj nastup kada je Ledi Gaga u pitanju, ali kada si ti u pitanju, ovo je bilo fenomenalno. Bio si predivan – dodala je Marija.

izvor: Kurir
foto: Prva

Leave a Reply