tina ivanovic u kupacem

Tina Ivanović: Nisam izgubila bebu, to je čista laž!

“Voljela bih svoj privatni život ostaviti po strani. Reći ću samo da se super osjećam i jedva čekam da ponovo uđem u studio i svojim vjernim fanovima podarim novu pjesmu”, rekla je Tina.

Tina Ivanović još prije 21 godinu ostvarila se kao majka. No, nikada nije prestala željeti da i njenom drugom suprugu Zvezdanu također podari dijete.

Međutim, vijest da je samo nekoliko dana nakon što su ljekari utvrdili trudnoću izgubila bebu i da se zbog toga nalazi u lošem psihičkom stanju stavila nam je teret, te smo s “knedlom u grlu” pozvali pjevačicu. No, iznenadio nas je s druge strane veseo i umiljat glas. Na naš upit kako se osjeća nakon spontanog pobačaja, šokirala nas je izjava da ga nije ni bilo.

– Čista izmišljotina. O tome mi je smiješno i pričati. Voljela bih svoj privatni život ostaviti po strani. Reći ću samo da se super osjećam i jedva čekam da ponovo uđem u studio i svojim vjernim fanovima podarim novu pjesmu. Pjesma koju mi radi Saša Lazić i Aca Krsmanović je modernog ritma i sa zanimljivim tekstom koji će odmah privući pažnju – kazala je Tina koja već ovih dana ulazi u studio, a naglašava da će pjesmu svakako pratiti spot koji će zaintrigirati javnost.

Tina je takođe kazala da album ne planira snimati, i da će izbacivati pjesmu po pjesmu. Možda sve to nekad upakuje, ali još ne razmišlja o tome.

Tina Ivanovic

Nismo mogli a da ne se ne osvrnemo na njene grudi. Naime, pisalo se prvo da planira ubaciti “šesticu”, a na to se slatko nasmijala i kazala da je tačno da ih planira “zamijeniti” ali manjim, ne većim. Na pitanje je li to učnila, rekla je:

– Znam da su moje grudi interesantne, ali ovoliko, ni slutila nisam. Na sve ove priče mogu samo reći da sam zadovoljna sobom. A ljudi neka gledaju i misle jesu li veće ili manje.

Čitaj još  Ana Nikolić objavila provokativne fotografije!

Pošto se često mogu čuti komentari da ona ima brak sličan kao i njena kolegica Jana, odnosno da njihovi supružnici više vole njihove pare od njih samih, tražili smo komentar na ovakve glasine.

– Te priče, koje potiču od kojekakvih dušebrižnika i ljubomornih i zavidnih ljudi, nisu tačne. Znam da su Jana i Ivan mnogo dobri ljudi, zajedno su dugo kao što smo Zvezdan i ja, i imaju divnu kćerkicu i savršen brak, baš kao Zvezdan i ja. I zaista mi je glupo komentarisati takva nagađanja. Samo mogu da kažem da je Zvezdan moj životni saputnik i da smo zajedno od početka moje karijere, zajedno odlučujemo o svemu, a kada su nastupi u pitanju, moje je samo da budem lijepa i da pjevam, on brine o svemu ostalom. Pored mog pjevanja i estrade, mi imamo i drugi biznis o kome Zvezdan brine, a ko troši naše pare to je samo naša stvar ne treba nikog da interesuje – pomalo ljutito odgovara Tina.

izvor: Expres

Leave a Reply