tina ivanovic

Tina Ivanović izgubila bebu!

Folkerka u drugom mesecu trudnoće doživela spontani pobačaj, zbog čega je nedeljama bila u teškoj depresiji.

Tina Ivanović (41) izgubila je bebu u drugom mesecu trudnoće. Samo nekoliko dana pošto su lekari ustanovili da je pevačica u drugom stanju, ona je doživela spontani pobačaj.

Zahvaljujući suprugu Zvezdanu Anđiću, folkerka je uspela da se oporavi i izađe iz depresije u koju je zapala jer trudnoću nije uspela da iznese do kraja.

– Tina se radovala trudnoći, jer želi da ima dete sa Zvezdanom. Bili su kod kuće kad je osetila jak bol u stomaku, a potom je krenulo i krvarenje. Suprug ju je odmah odvezao do bolnice. Tina je plakala jer se plašila za bebin život. Bila je svesna da nešto nije u redu s plodom. Nakon pregleda lekari su konstatovali da je došlo do pobačaja, nakon čega je usledila hirurška intervencija – priča dobro obavešten izvor.

Pozvali smo pevačicu, kojoj je bilo teško da se priseća nemilog događaja.

– Stvarno ne bih o tome. Molim vas da imate obzira. To se tiče samo mene i mog supruga. O svojoj intimi i porodičnim stvarima ne želim da govorim.

Čitaj još  Goca Tržan šokirala novim priznanjem!

Ipak, Ivanovićeva ne isključuje proširenje porodice, ali zbog svega što joj se desilo to neće biti uskoro.

– Trenutno ne razmišljam o drugom detetu, ali nikad se ne zna. Koncentrisana sam na svoje nastupe i profesionalne obaveze, i to je jedina stvar koju moju fanovi žele da znaju – poručila je pevačica.

Inače, Tina iz prvog braka ima dvadesetjednogodišnjeg sina Danijela.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply