tijana ajfon sokirala

Tijana ponovo neviđeno ponižena (VIDEO)

Starleta se prvo žalila cimerima kako je već treći put u rijalitiju, te kako ne može da veruje šta radi sebi umesto da je “boli uvo za sve”.

Tijana Ajfon doživela je nervni slom nakon što ju je dečko iz rijalitija, gde trenutno boravi, ostavio.

Starleta je uralala u suzama, a kada joj je Dragan Tošić prišao da smiri situaciju počela je da ga udara.

Maksimovićeva se prvo žalila Branki, Bibi, Mikiju i Manijaku kako je već treći put u rijalitiju, te kako ne može da veruje šta radi sebi umesto da je “boli uvo za sve”.

– Tu smo 24 sata zajedno. On drugu grli i ljubi, a kada ja prođem ne pogleda me. Sad me drugari gledaju napolju i smeju mi se jer sam debil. Ne mogu da verujem šta radim sebi ovde! Treći put sam u jebenom rijalitiju, 15 meseci! Jel’ mojima lako da gledaju tuš kabinu i ostalo? – vikala je starleta a zatim dodala:
– Nema mrvicu zahvalnosti ni za to! Uđe u tuš kabinu i ne može da me poljubi… Pa zaslužila sam bar mrvicu pažnje! Svako veče okreće od mene glavu. Opet sam pojela govno u rijalitiju i opet će mu moje društvo jebati mater kad izađem – vikala je Ajfonka kroz plač, dok su je ostali ukućani bezuspešno tešili.

Čitaj još  Aleksandra i David šokirali novim fotkama

Kada joj je Dragan prišao kako bi je umirio, ona nije bila raspoložena za konverzaciju već je Tošića počela da udara šakama kako bi se odmakao od nje.

Poslušajte šta je Tijana rekla:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply