tijana ajfon o marku bulatu

Tijana Ajfon šokirala izjavom o Marku Bulatu

“Šta reći, a ne zaplakati nad sudbinom osobe u liku i delu pevača u pokušaju (večito radnog pevača pred nastup zvezda)”, samo je deo onoga što je poznata starleta izjavila o svojoj bivšoj velikoj ljubavi.

Pevač Marko Bulat za vikend je zatekao stravičan prizor ispred svoje zgrade. Zapaljen mu je automobil, a kako kaže, sumnja na žensku osobu.

Naravno, mnogi su pomislili na Tijanu Ajfon pa je starleta na svom Fejsbuku postavila sliku poruka koje je dobila, a onda dala i svoje mišljenje o ovom nemilom događaju.

– Šta reći, a ne zaplakati nad sudbinom osobe u liku i delu pevača u pokušaju (večito radnog pevača pred nastup zvezda). Ali malo je presr’o sa izjavama pa da pojasnimo ko je on pošto smo dobri stari znanci. Šta reći o osobi koja se deklariše kao “veliki vernik” pa ga uhapse sa drogom, pa ide u emisije i to koristi kao marketing, pa se ženi opet marketinški, pa pominje mene opet marketinški… Ajd’ nekako da oprostimo i poslednje to što je (garant osigurao pa posle) sam sebi zapalio kola i u svoj toj muci oko kola zapaljenih se slika i šalje novinarima i kači na društvene mreže.
– Ajd’ sve to i nekako, ali zar zaista treba pomenuti ime takvoj moralnoj nakazi koja u bolnicu ode da vidi tek rođeno dete, a bolesno u tom trenutku i seti se od sve “tuge, muke, i žaljenja deteta” da uzme telefon slika i okači na društvene mreže. Tako da ja nisam stručna iz oblasti psihijatrije da komentarišem takva ponašanja takvih pojava, džaba me zovete za komentar po bilo kom pitanju… Evo odgovora na sva vaša pitanja – napisala je Tijana, a onda dodala:

Čitaj još  Parovi: Prorekli Gastozu budućnost, on zenemeo!

– Kakva žena takva joj i drugarica… neka se zapita zašto vodi borbu sad… pa nije je jebao ko nije stigao logično da se sve ovo dešava.. i treba objasniti sa se neće “TO” neće izlečiti preko naslovnih strana nedeljnika… željniiih….. nek se moli na one njegove nacrtane ikone – dodala je ona.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply