tijana ajfon nove prozivke

Tijana Ajfon ponovo prozvala Marka Bulata

“Marka Bulata uništila je žena, nije on jadan kriv. Dok sam ja bila sa njim, mrzeo je devojke koje se drogiraju, stalno ih je prozivao i omalovažavao”, navela je starleta.

Pevač Marko Bulat priveden je nedavno u policijsku stanicu u Baru zbog posedovanja male količine narkotika, ali njegova supruga Marija preuzela je krivicu na sebe. Sve to oštro je komentarisala Markova bivša.

Naime, pošto je reč o dozi za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, s tim da će protiv Marije biti podneta prekršajna prijava. Nasuprot tome, Bulat tvrdi da je klubu u Baru, gde je pevao, bila samo racija i da kod njih nije pronađena nikakva droga.

Međutim, njegova bivša devojka, Tijana Ajfon, veruje da je Bulat na opijatima zbog supruge.
– Marka Bulata uništila je žena, nije on jadan kriv. Dok sam ja bila sa njim, mrzeo je devojke koje se drogiraju, stalno ih je prozivao i omalovažavao, a sad je jednoj takvoj napravio dete. Šta žena može da napravi od čoveka, to niko ne može. Pljuvao je devojke lakog morala, a sada se oženio još gorom. Dok je bio sa mnom, nije se drogirao, ali sada se, koliko vidim, drogira sa ženom. Užas! Žao mi je njihovog deteta, treba im oduzeti ćerku! Otac i majka na kokainu! Pa ko će se brinuti o detetu – rekla je starleta.

Čitaj još  Haris i Melina: Venčanje na jahti!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply