tijana ajfon o nasilju

Tijana Ajfon opravdava nasilje nad ženama!

Dok cela Srbija pokušava da se izbori sa nasiljem u porodici i nasilnicima, starleta misli suprotno i opravdava fizičko nasilje.

Tijana Ajfon, bivša učesnica popularnog rijaliti programa, pre nekoliko dana je pretučena. Na nju je fizički nasrnuo njen partner, koga je ona opradavala.

Tijana bez pardona govori da su bračne tuče normalna stvar u Srbiji, te da ona u tome ne vidi krivično delo.

Da stvar bude gora, Tijana kaže da ona nasilnike ne prijavljuje, naročito kada je pitanju šamaranje i čupanje za kosu jer to ne smatra nasiljem. Dok cela Srbija pokušava da se izbori sa nasiljem u porodici i nasilnicima, Tijana misli suprotno i opravdava fizičko nasilje.

– Batine su za mene glupost, jer ako vam neko udari dva šamara, to nije nešto o čemu bi trebalo da se toliko polemiše. Danas se dešava svakoj ženi da je dečko ili muž udari i ne smatram da je to toliko užasavajuće – bez zadrške kaže Tijana.

– Spadam u onu grupu žena koje su i te kako jake, a kada se desi da me neko udari, sačekam da mu to vratim. Znate, ne sekiram se zbog toga, samo se setim da postoji karma i da se sve vraća – šokirala je starleta svojim načinom razmišljanja i kako se sveti muškarcima koji je udare.

Na pitanje kako može tako da govori, kada je i sama bila žrtva nasilja, te da su žene danas nemoćne u obračunu sa muškarcima, osim pred sudom, ona nastavlja po svom.

Čitaj još  Parovi: Ušla Tijana - posvađala se sa Atinom i startovala Gastoza!


– Svaka žena u sebi ima samo njoj svojstvenu snagu i moć, pa tako i ja. Iz svake situacije izlazim kao pobednik, pa tako i iz ove. Mnogi su mislili da sam žrtva, a nisam. Bila sam suprotnost – pobednik. Za mene važi ono što jake žene govore često, da pobeđuju i kada gube. To je za mene realnost, jednostavno sam takva – tvrdi Tijana.

Podsećanja radi, kada ju je pre nekoliko dana pretukao dečko, ona je izjavila:

– Ništa nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je samo dva šamara, ali ne želim da se o tome piše jer mislim da nije bitno da o tome govorim. Videli smo se posle toga i pomirili smo se.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply